Ruska modna ikona Natasha Goldenberg nas uči kako da nosimo Zarine modele

Jedna od najpoznatijih ruskih fashionistica Natasha Goldenberg koju viđamo na svim važnim modnim događajima, postala je deo prokekta „Pictures“ modne kuće Zara. Dama istančanog ukusa koja besprekorno spaja odevne kombinacije samo je jedna u nizu cool devojaka iz sveta muzike, mode i filma koja će učestvovati u novoj akciji španskog brenda. Za ovu priliku ona je objavila fotografije na kojima je od glave do pete obučena u komade iz najnovije kolekcije.
Duga bela čipkasta haljina, kimona, ravne baletanke, pantalone visokog struka i parka, samo su neki od odevnih komada koje Natasha nosi u svom prepoznatljivom stilu koji možete redovito pratiti i na njenom Instagram profilu (@ngoldenberg). Za Zara Pictures takođe je otkrila kako obožava Italiju, a naročito Toskanu gde redovno odlazi na letnji odmor. Opuštena, posebna i neopterećena trendovima – ova fashionistica pokazala je kako dobro nositi high street brend.
Ona je ovom prilikom još jednom pokazala zbog čega je česta „meta“ street style fotografa. Sićušna brineta svoj je uticaj proširila i dalje od samog fotografisanja po pločnicima svetskih metropola i upustila se u dizajn, i to pod imenom Tzipporah. Zbog neupitnog statusa koji uživa među mlađom populacijom, ona je odličan izbor za promociju brenda Zara.

6p ngz 17415

5p ngz 17415

4p ngz 17415

3p ngz 17415

2p ngz 17415

1p ngz 17415

Podeli

Scroll to Top