Salma Hayek: Slavna glumica rekla je NE botoksu i estetskoj hirurgiji

U eri kada vlada estetska hirurgija, retke su žene koje su dovoljno jake da se suprotstave ovom trendu. Još teže je ako ste poznata ličnost, a ako ste uz to još i holivudska zvezda, misija se čini nemogućom.
Slavna glumica Salma Hayek jedna je od retkih koja je rekla „ne“ botoksu, a svoj lep izgled duguje pravilnom negom. Meksička lepotica ima i sopstvenu liniju kozmetičkih proizvoda „Nuance Salma Hayek“.
– Ne volim da rizikujem kada je u pitanju lepota. Plastične operacije smatram rizičnim. Strašno sam konzervativna – tvrdi Salma koja je priznala da to ne znači da se nikad ne bi odlučila za plastičnu operaciju, ali smatra da „odlazak pod nož“ treba odlagati što se više može.
Lepa dama ima logično objašnjenje i zbog čega je protivnik botoksa.

1p sh 13715

– Ne verujem u botoks, naročito kad se radi o mladim ljudima. Oni se tako uništavaju. Stalno im govore da bi se trebali odlučiti za botoks u što mlađim godinama kako nikad ne bi dobile bore, a zapravo će morati odlaziti na sve češće tretmane. Zbog toga, ako se već odlučujete za botoks, učinite to što kasnije – izjavila je Salma, koja i u 49. godini života izgleda besprekorno. Za to su po njenom mišljenju najzaslužnije dobre navike koje je stekla još u porodici. Mama i baka davale su joj korisne savete, a kao najvažniji izdvaja obavezno umivanje lica pre spavanja.
Još jedan ključ njene lepote je njeno samopouzdanje koje je supruga milijardera Francois-Henri Pinault-a stekla tek u vreme studija.
– U detinjstvu su me stalno omalovažavali jer sam bila niska i mršava. Nikada nisam smatrala da sam lepa, a tek na fakultetu sam dobila samopouzdanje jer su momci pokazivali da vole moj karakter – priznala je Salma koja je, kako sama kaže, na početku karijere dobivala samo seksi uloge.
– Želela sam da vide da nisam samo seksi. I delimično sam zbog toga prihvatila ulogu u filmu Frida u kome sam glumila Fridu Kahlo koja nije smatrana lepom – izjavila je poznata glumica.

Foto: Instagram/alwaysgreysnatomy78, salmahayek

Podeli

Scroll to Top