Sarah Jessica Parker: Recept za dobar izgled u pedesetim slavne glumice

Postoji mnogo razloga zbog kojih se divimo ovoj glumici. Sarah Jessica Parker oduševila nas je svojim talentom u i seriji „Seks i grad“, jedna je od najbolje obučenih žena na svetu i dizajnira besprekorne cipele. Ipak, ono što nas najviše fascinira kod ove Njujorčanke jeste njena mladolikost. Iako je nedavno napunila pedeset godina, atraktivna zvezda izgleda mnogo mlađe (bez vidljivih intervencija estetskog hirurga). Ona je nedavno za špansko izdanje Vogue-a otkrila režim svoje ishrane i vežbi, a trikovi kojima se služi, sigurno će svim damama biti od koristi.
– Vežbam jogu uvek kada mogu, jer me ona čini da se osećam zdravo i da uvek budem u formi. Kada ste mladi možete da trčite svakog dana jer se svakog jutra, kada ustanete, osećate dobro. Ali ja sada moram da činim više za sebe – tvrdi Sarah.
Ona nas savetuje da imamo obroke na svaka tri do četiri sata, jer ćemo na taj način podstaći metabolizam da brže radi dok će naš apetiti biti pod kontrolom. Uz to, moramo da vodimo računa i o kalorijskom sastavu hrane koje unosimo, ali da pritom ne izbacimo iz ubotrebe niti jednu grupu namirnica.
Prema njenom mišljenju, uravnotežena ishrana i hrana koja nas sa sigurnošću može odvesti do srećnih pedesetih je mediteranska hrana. Ona sadrži složene ugljene hidrate koji štite kožu i povećavaju njenu elastičnost. Suvo voće, posebno orasi deluju kao antioksidans, dok je riba najveći izvor omega 3 kiselina i takođje ima velike antiinflamatorne moći odnosno sprečava bolesti srca, kao i maligne bolesti.
Ne treba zabostaviti ni pravilnu negu lica. Tako su redovno čišćenje i upotreba odgovarajućih krema prilagođeni njenom starosnom dobu, prešli u svakodnevnu rutinu trendi glumice. Uz to ona odlazi i na odgovarajuće kožmetičke tretmane, a jednom nedeljno posveti i pažnju svojoj kosi u frizerskom salonu.

Podeli

Scroll to Top