Sasvim drugačiji kupaći kostimi sa potpisom Nine Karlavaris

Kupaći kostimi sa potpisom dizajnerke Nine Karlavaris stekli su vojsku obožavateljki već sa njenom prvom kolekcijom iz 2011. godine koja je bila pravo osveženje na našem tržištu. Ova talentovana dama koja je po struci grafički dizajner, svoju ljubav prema letu, moru i plažama izrazila je stvaranjem snažnih i drugačijih modela koji na svakoj ženi ističu baš one delove tela koje treba akcentovati.
Kostimi sa potpisom Karlavaris Swimwear rade se od praktične likre koja je elastična i brzo se suši, ali se zato dizajnerka rado poigrava sa dodavanjem šljokica, čipke, resa i drugih zanimljivih detalja. U izboru boja prisutan je kontrast, pa tako možete izabrati modele pastelnih, jarkih ili neon boja, a floralni printovi, štrafte i tufne su takođe sastavni deo nove kolekcije. Modeli su raznoliki, od dvodelnih kostima sa plitkim ili pin-up donjim delom preko najrazličitijih gornjih delova do jednodelnih komada.
U ovim „custom made“ modelima sigurno nećete ostati neprimećeni na plaži posebno ako izaberete modele čiji gornji i donji deo nemaju nikakve zajedničke crte što je još jedna od karakteristika rada ove umetnice.
Svi potencijalni kupci bi trebalo da znaju da mogu da dobiju kupaće izrađene specijalno za njih i da uz pomoć Nine dobiju model koji će u potpunosti odgovarati njihovoj građi i ukusu.
Upustite se ovog leta u modni eksperiment i izaberite iz raznovrsne ponude drugačija i interesantna rešenja.

6p nk 28615

5p nk 28615

4p nk 28615

3p nk 28615

2p nk 28615

1p nk 28615

Foto: www.facebook.com/karlavaris.swimwear

Podeli

Scroll to Top