Savršeni proizvodi za zavodljivi letnji bronzani ten

Nema ničeg lepšeg nego osunčanog lica tokom leta koje je blago konturisano odgovarajućom nijansom bronzera. Nakon maskare, bronzer je najprodavaniji make-up proizvod, a žene ga obožavaju jer njjihova lica čini mršavijim, lepše oblikovanim i odmornijim. Zahvaljujući ovom moćnom preparatu vaše lice može da dobije topli preplanuli izgled, ali mu daje i novu dimenziju i koriguje sitne nepravilnosti. Izbor kvalitetnog bronzera koji odgovara vašem tenu podjednako je važan kao i izbor dobre make-up podloge. Zbog toga, birajte za svoje lice samo najkvalitetnije proizvode kao što su Jane Iredale koji su napravljeni na bazi minerala. Ova vrhunska kozmetička kuća nedavno je na tržište je izbacila čak dve linije bronzera koje vam toplo preporučujemo.
Prva kolekcija So-Bronze sastoji se od tri proizvoda koji su namenjeni ženama koje žele da naglase svoju već dobijenu osunčanu boju ili da osveže ten i postignu sjajan izgled kože. U klasičnoj boji terakote dolazi So-Bronze 1 sa zlatnim česticama. So-Bronze 2 je nešto tamniji, ali dolazi u svetlijoj opciji u formi zlatnog polumeseca koji u sebi takođe sadrži zlatni pigment. Poslednji proizvod u ovoj kolekciji, So-Bronze 3, pristaje svakom licu, ali je odličan i za telo jer daje osunčan izgled.


Druga linija su Quad bronzeri. Ovi proizvodi u sebi imaju četiri nijanse objedinjene u jednom pakovanju. Ovi multifunkcionalni bronzeri mogu se koristiti na obrazima, očima pa čak i na usnama, a služe i kao highlighteri. Četiri luksuzne boje možete nanositi pojedinačno ili kružnim pokretima četkice stvoriti jednu nijansu. Ovaj predivan proizvod razlikuje se od ostalih na tržištu jer sadrži 24-karatnu zlatnu prašinu.


Podeli

Scroll to Top