Šest make-up predloga za doček 2022. godine

Konačno je stigao 31. decembar i verujemo da se svi već polako pripremaju za predstojeće zabave i doček 2022. godine. Kada je reč o make-up lookovima, u novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, a eksperimenti su čak i poželjni. Razigrani i svetlucavi make-up se podrazumeva, a dobra okolnost je što su padavine ovog puta izostale i što vremenski uslovi prijaju našoj šminki pa ne moramo da brnemo da li će nam se pokvariti ajlajner ili maskara.
Ove sezone u centru pažnje su naglašene usne i shimmer na očima koji je uvek poželjan u najluđoj noći. Ukoliko još niste odlučili kako da se našminkate večeras, u nastavku vam donosimo šest istovremeno praktičnih i elegantnih predloga koje lako možete rekreirati kod kuće.

ODVAŽNE CRVENE USNE

1 p makeup

@patrickta

Crveni ruž je uvek aktuelan u novogodišnjoj noći, kao stari dobri klasik kom se rado vraćamo. Birajte mat nijanse koje će se duže zadržati na usnama, a ostatak make-up trebalo bi da bude što neutralniji. Senka u svetlobraon nijansi, malo bronzera i rumenilo boje breskve biće sasvim dovoljni. I naravno, veštačke trepavice i mnogo maskare.

UPEČATLJIV AJLAJNER

2p makeup

@patrickta

Mada ovaj make-up look izgleda kao sa modne piste, zapravo je potrebno vrlo malo vremena da postignete ovakav izgled. Izvucite deblju liniju ajlajnera koji će dramatično naglasiti oči i neće vam trebati ništa više osim malo bronzera, hajlajtera i nude ruža. Važno je samo da budete precizni prilikom nanošenja ajlajnera.

SJAJ U OČIMA

3 P MAkeup

@patrickta

Jedan od najboljih načina da zablistate u najluđoj noći jeste da imate mnogo shimmera na očima. Ovakav look možete postići tako što ćete na čitav kapak naneti neutralnu kremastu senku, a potom na prvu trećinu kapka stavite pigmet sa šljokicama. Možete se opredeliti za bilo koju boju, a najlepši efekat dobićete ako koristite srebrni ili zlatni pigment. Ovako naglašene oči kombinujte sa nude ružem, malo bronzera i rumenila.

RUŽ BOJE FUKSIJE

4p makeup

@patrickta

Boja fuksije na usnama odlična je alternativa crvenom ružu, ali trebalo bi imati u vidu da ovako upečatljiva boja zahteva zdrave usne. Ukoliko su vam usne suve ili ispucale, pre nanošenja ruža obavezno uradite piling, nanesite deblji sloj balzama i sačekajte da ga usne upiju. Eventualni ostatak uklonite tuferom ili maramicom, a potom stavite ruž. Baš kao i kod crvenog karmina, i u ovoj verziji birajte ruževe sa mat završnicom, a ostatak make-up potrebno je da bude što neutralniji.

CHAMPANGNE SHIMMER

7p makeup

@katiejanehughes

Svetlucavi make-up uvek je poželjan, a za ovakav look najvažnije je da senku u champange boji sa shimmerom nanesete na čitav kapak, a potom spoljni ugao oka uokvirite braon mat senkom. Nenesite mnogo maskare i nude ruž i imaćete make-up iz snova.

AJLAJNER U BOJI

8p makeup

@vladilesh

Neon, crveni ili ajlajner u bilo kojoj jarkoj nijansi pravi je izbor za sve koji žele odvažnu šminku. Ukoliko se opredelite za crvenu ili narandžastu boju, možete ga kombinovati sa ružem u istom tonu. Ako želite nešto mirniju varijantu, birajte neutralni karmin. Ovakva šminka zahteva čist ten, zato se potrudite da puderom i korektorom dobro prekrijete sve eventualne nepravilnosti.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @patrickta
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top