Sedam modela bikinija koji će obeležiti predstojeću sezonu

Kraj maja i početak juna idealan su tajming za planiranje predstojećeg odmora, a jedan od važnih delova pripreme za letovanje jestei izbor kupaćeg kostima. Bez obzira na to da li spadate u grupu onih koje su odavno shvatile kakvi modeli odgovaraju njihovoj građi te se držite dobro proverenih izbora ili volite da isprobavate novitete, dobra vest je da dugo nismo imali ovako uzbudljive trendove u svetu bikinija, zbog čega se još više radujemo dolasku leta.

Ovog puta jednodelne kupaće ostavljamo sa strane i pažnju usmeramo na bikini modele koje ćemo nositi u narednim mesecima. Ono što ovogodišnje trendove izdvaja u odnosu na one koji su bili aktuelni prethodnih godina jeste činjenica da se većina trendi modela lako prilagođava različitim tipovima građe, pa će potraga za odgovarajućim kostimom biti znatno lakša nego ranijih godina. Ako želite da sebi još više olakšate izbor, pre odlaska u kupovinu razmislite o tome koji bi deo tela želeli da naglasite. Tako bi devojke koje žele da istaknu ramena trebalo da biraju bandeau kostime, a one koje vole svoje noge najbolje će ih naglasiti dubokim rezovima. S druge strane, klasičan bikini naglašava poprsje pa ukoliko imate male grudi birajte ove modele sa cvetovima. Sve pomenute opcije već su odavno stigle u naše omiljene radnje, a u nastavku vam otkrivamo najpoželjnije trendove za leto 2023.

Krem nijanse

Kupaći u nežnim krem nijansama slažu se sa preplanulim tenom podjednako dobro kao modeli u beloj boji, a pritom ćete u ovom koloritu nesumnjivo izgledati chic. Jedina mana ove boje jeste to što se brzo prlja i podložna je flekama od preparata za sunčanje pa će biti potrebno da ih temeljno operete posle svakog nošenja.

INJournal picks

Bandeau topovi

Dok proleće provodimo u bandeau haljinama i topovima, sa dolaskom leta okrenućemo se bikinijima u istom stilu. Najveća prednost ovih modela je to što ne ostavljaju bele tragove od trakica i bretela pa su najpratikčnije rešenje za one kojima je cilj da dobiju bronzanu boju.

INJournal picks

Floralni print

Cvetni dezen uvek je bio najbolji prijatelj letnje sezone, a ovog puta u centru pažnje biće motivi tropskog cveća koji dolaze u intenzivnim nijansama.

INJournal picks

Cvetni detalji

Osim printeva, cvetovi će biti aktuelni i u formi detalja. Ovo je još jedan trend koji se sa garderobe seli na kupaće kostime. Najpopularniji modeli dolaze sa potpisom Magde Butrym, ali i druge kuće imaju svoju adute.

INJournal picks

Još jedan zanimljivi detalj

Kao što možete da vidite, trendovi se ovog puta vrte oko detalja, pa će osim cvetova biti aktuelni i metalni ili plastični ringovi. Oni dolaze u paru sa najrazličitijim modelima što znači da će svako moći da pronađe odgovarajući model sa ovim detaljem.

INJournal picks

Kontrasni rubovi

Otkako je prošle godine Chanel lansirao modele u ovom stilu, kupaći kostimi sa rubovima u kontrasnoj boji ne silaze sa modnog radara. Nama se ovaj trend dopada jer ima sportski i minimalistički prizvuk koji je uvek poželjan na plaži. Naravno, najpopularnije su crno-bele varijante, ali su poželjne i sve ostale boje.

INJournal picks

Donji deo sa dubokim izrezom

Trend koji smo voleli devedesetih ponovo je u modi, a odličan je izbor za sve koji žele da im noge izgledaju duže. Za maksimalan efekat birajte modele koji se vezuju sa strane.

INJournal magazin

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instragram, Promo

Podeli

Scroll to Top