Sedam modela naočara za sunce koje ćemo nositi sve do kraja godine

Naočare za sunce odavno su prevazišle svoju funkcionalnu upotrebu i postale su modni dodatak, koji neretko ima dominantnu ulogu u čitavom stajlingu. Mada najveći fokus na ove šarmantne aksesoare stavljamo za vreme letnjih meseci, činjenica je da ih nosimo tokom cele godine. Sve velike kuće već su predstavile svoje adute za aktuelnu i sezonu koja dolazi, a živahni ramovi različitih veličina i oblika, boja i printova, i ovog puta zauzeli su glavno mesto. Među novim trendovima istakli su se neki stari klasici s modernim pomakom, mnogo neočekivanih modela, a mnogi okviri, koje smo voleli i prethodnih nekoliko sezona, i dalje će biti aktuelni. U nastavku vam predstavljamo sedam vodećih modela koje ćemo nositi do kraja godine.

MIKRO NAOČARE

1n 7520

@carodaur

Mikro modeli jedan su od trendova koji je prisutan već nekoliko sezona, a dok su u prethodnom periodu uglavnom bili aktuelni okviri od metala, ovog puta glavno mesto zauzeće plastični ramovi u vintage stilu. U ponudu su različiti oblici i boje, koji će svaki stajling učiniti uzbudljivim.

2 naocare

MANGO,
cena: 1.690 din.

4n loewe

LOEWE,
mytheresa.com

3nvalentino mt

VALENTINO,
mytheresa.com

NOVA ERA AVIATOR MODELA

2n 8720p

@xeniaadonts

Aviator modeli s futurističkim pomakom nikad nisu bili uzbudljiviji i odličan su izbor za sve žene koje vole oversize okvire. Dolaze u mnogo različitih varijanti pa ćete sigurno uspeti da izaberete okvir koji odgovara vašem obliku lica, a ovi modeli daće svakom stajlingu dozu chica.

2n fendi mt

FENDI, mytheresa.com

6n mango

MANGO,
cena: 1.190 din.

OKVIR U BELOJ BOJI

7n 8520

@ninasandbech

Ako su vam dosadili braon i crni okviri, a želite model koji ćete moći da nosite uz svaku odevnu kombinaciju, sve što vam je potrebno su naočare s belim okvirom. Možete birati bilo koji oblik ili veličinu, nećete pogrešiti.

8n gucci

GUCCI,
mytheresa.com

9n celine

CELINE,
mytheresa.com

FUTURIZAM

10n 8720p

@tamara

Futurističke naočare još jedan su dokaz da i dalje vlada opsesija modom iz 90-tih godina. Koliko će još dugo biti prisutan ovaj trend, ne znamo, a dok se prilike ne promene, nadogradite svoj stil ovim upečatljivim modelima.

10n b 1290

BERSHKA,
cena: 399 din.

11n prada (1)

PRADA,
mytheresa.com

12n jacquemus (1)

JACQUEMUS,
mytheresa.com

OVERSIZE MODELI

13n 2085

@laura_eguizabal

Predimenzionirane naočare nisu ništa novo u modnom svetu, štaviše prisutne su svake sezone. Ovog puta aktuelni su četvrtasti modeli, s oštrim ili zaobljenim ivicama, i odlično će se uklopiti uz svaki letnji outfit.

14n z 3990 (7)

ZARA,
cena: 1.190 din.

15n dior

DIOR, mytheresa.com

MAČKASTE NAOČARE

17n 8520

@carodaur

Trend mačkastih naočara volimo već nekoliko sezona, a ništa se neće promeniti ni u mesecima koji dolaze. Šarmantan oblik dolazi u različitim veličinama, a svakako će najaktuelniji biti mikro modeli.

18n b 1290 (1)

BERSHKA,
cena: 1.290 din.

19n z 3990 (8)

ZARA,
cena: 1.190 din.

20n bottega veneta

BOTTEGA VENETA,
mytheresa.com

OKRUGLI OKVIR

21n 8520

@ninasandbech

Ovo je verovatno jedan od najzabavnijih retro stilova koji su se vratitli. S okruglim naočarama ćete sigurno uvek privući pažnju, a na raspolaganju vam je veliki izbor boja i veličina.

md 7490

MASSIMO DUTTI,
cena: 4.490 din.

22n dg

DOLCE&GABBANA,
mytheresa.com

Naslovna fotografija: @ninasandbech
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top