Sedam načina da nosite blejzer i jeans u dugu nove sezone

Kada govorimo o omiljenim outfit formulama za proleće, blejzer i farmerke uvek su na samom vrhu liste. Postoji nešto privlačno u spoju ova dva klasična komada zbog čega im se iznova vraćamo svake godine u ovo vreme. Jednostavna kombinacija uvek je dobar izbor za ležerne dnevne prilike, uz odgovarajuće aksesoare i belu košulju ili rolku, može biti odlična opcija za odlazak na posao, a ako se odlučite za visoke potpetice, imaćete stajling za večernji izlazak.
Iako je na prvi pogled reč o kombinaciji koja nam ne ostavlja mnogo prostora za eksperimentisanje, zapravo svake sezone dolazi u novom izdanju, a najbolji dokaz za to su ovogodišnji trendovi. Za razliku od prethodnih godina kada smo uglavnom birali blejzere u crnoj boji ili nude nijansama, ovog puta njihovo mesto zauzeli su jarki, pastelni i neon tonovi. Sakoi u živopisnim bojama već su preplavili naše omiljene radnje, a sada je vreme da ih unesemo i u gaderobere. Mada postoji mnogo načina za njihovo kombinovanje, nama se čini da nekako najbolje idu uz farmerke. Bez obzira na to da li ćete se odlučiti za neon zeleni, pink ili sako u boji mandarine, on će se uvek odlično uklopiti uz jeans. Najbolji dokaz za to su kombinacije koje možete pogledati u nastavku.

PASTELNO ROZE SAKO + FARMERKE

Bela majica i farmerke uvek su dobra ideja, ali kada čitavu priču nadogradite pastelnoroze blejzerom i šarmantnim potpeticama dobićete pravi modni bingo.

SCOTCH&SODA,
cena: 23.990 din.
H&M,
cena: 2.699 din.

ZELENA + NARANDŽASTA

Ne morate da se ograničite na samo jednu boju! Jarke i neon nijanse mogu odlično funkcionisati zajedno, ukoliko ih mudro uparite, kao što je to uradila blogerka Rose Garden. Ona je kombinaciju zelenog sakoa i narandžaste torbice smirila izborom plavih farmerica.

H&M,
cena: 1.199 din.

LILA + JEANS

Svetloljubičasta nijansa svakako je jedna od najpoželjnijih ove sezone, a verujemo da ne moramo da vam naglašavamo da odlično ide uz farmerke. Ova kombinacija Grece Ghanem to najbolje govori.

H&M,
cena: 3.199 din.
BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

BELE FARMERKE

Ne funkcionišu samo plave farmerke dobro sa blejzerima u vibrantnim tonovima. Beli jeans takođe može biti odličan izbor, naročito ako se čitava kombinacija vrti oko ove boje.

MASSIMO DUTTI,
cena: 3.290 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 6.290 din.

ŽUTI BLEJZER + WIDE-LEG FARMERKE

Žuti tonovi uvek su aktuelni u ovo doba godine, a ako ste ljubitelj ove boje, obavezno nabavite blejzer u tonovima maslačka. Uz koji model farmerica ćete ga poneti, potpuno je svejedno, ali je evidentno da odlično funkcioniše sa wide-leg krojem.

DRIES VAN NOTEN,
net-a-porter.com

LILA SAKO + BEGIE JEANS

Lila sakoi ne idu dobro samo uz plavi jeans već se odlično slažu i sa bež farmerkama. Ako je pritom i ostatak kombinacije u istim tonovima, budite sigurni da ćete biti najbolje obučena osoba gde god se pojavite.

H&M,
cena: 3.199 din.
BOTTEGA VENETA,
farfetch.com

NEON + PLAVE FARMERKE

Neon blejzer i plave farmerke uvek su dobra opcija. Ponesiti ih uz belu majicu ili košulju u dnevnoj varijanti ili uz crni top za večernji izlazak.

H&M,
cena: 849 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @ninasndbech
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top