Sedam odličnih maskara koje će vaš pogled učiniti seksipilnim i dramatičnim

Njeno visočanstvo maskara najvažniji je make-up proizvod u neseseru svake žene. Jer čak i one koje minimalno koriste šminku ili se skoro nikada ne šminkaju, pre izlaska stave bar mali sloj maskare. Zahavljujući ovom moćnom proizvodu vaše oči će izgledati krupnije, a pogled zavodljiviji. Malo je žena koje su zadovoljne svojim trepavicama: njihovom dužinom, gustinom, uvijenošću i upravo zbog toga vole da koriste maskare. Najvažnije je izabrati onu pravu, kako biste postigli željeni efekat. Zbog toga vam preporučujemo šest različitih maskara, a na vama je da odlučite koja je idealna za vas!

1. GIORGIO ARMANI EYES TO KILL EXCESS
Make-up stručnjaci se slažu da je ovo idealna maskara za sve žene koje žele da izgledaju seksipilno, a u kombinaciji sa smokey eyesom izgleda besprekorno.

1p m 8215

2. CLINIQUE LASH POWER FEATHERING MASCARA
Dugačka četkica ove maskare pomaže da je nanesete i na najsitnije trepavice, a one će pritom biti potpuno razdvojene i ne može doći do zgrušavanja dlačica. Savršena je za dnevni make-up.

2p m 8215

3. M.A.C. FALSE LASHES MASCARA
Ime ove maskare nam dosta govori o samom proizvodu, jer ćete zahvaljujući njoj dobiti lažnu gustinu trepavica. Ali, to je uporavo i cilj. Priuštite malo drame vašem pogledu.

3p m 8215

4. MAYBELLINE GREAT LASH MASCARA
Ovo je klasična maskara zahvaljujući kojoj će vaše trepavice izgledati gušće i punije, a pritom je jako jednostavna za nanošenje i mala je mogućnost da vam se razmaže.

4p m 8215

5. DIORSHOW MASCARA
Ovo je omiljeni proizvod holivudskim šminkera. Jer ova maskara izdužuje trepavice i ima četkicu koja stvara neverovatan volumen.

5p m 8215

6. L’OREAL VOLUMINOUS VOLUME BUILDING MASCARA
Postoje mnogo proizvoda iz ove linije L’oreal maskara, ali izvorna je ipak, kao i uvek, najbolja. Ovaj proizvod daje neverovatan volumen, a pritom sadrži i odličnu mešavinu vitamina koji hrane trepavice.

6p m 8215

7. LANCOME DEFINICILS HIGH DEFINITION MASCARA
Statistika pokazuje da se jedan primerak ove maskare u svetu proda na svaka tri minuta. To dovoljno govori o kvalitetu ovog moćnog proizvida koji je lak za nanošenje, produžava trepavice i osigurava ravnomerno nanošenje.

7p m 8215

Podeli

Scroll to Top