Sedam trikova koji će svaku ženu učiniti atraktivnijom muškarcima

Kada je u pitanju ono što smatraju atraktivnim, muškarci imaju sopstvena tajanstvena pravila kojih se uvek pridržavaju. Dok žene često obraćaju pažnju na celulit i druge nesavršenosti na svom telu, jači pol obično ne pridaje tome ni malo značaja. U cilju da ženama pomognu oko toga na šta trebaju da obrate pažnju kada je u pitanju njihov izgled, američki naučnici napravili su veliko istraživanje o ukusima muškaraca. Oni su tom prilikom došli do sedam čarobnih formula koje će svima biti od koristi. Mnoge žene će možda iznenaditi na šta njihovi momci najviše obraćaju pažnju.

1. Blistav osmeh
Većina muškaraca se slaže da je osmeh nešto što prvo primete kod žene. S tim u vezi njima je jako važno da devojka ima bele zube, međutim, ne treba preterivati sa izbeljivanjem. Jer neprirodno beli zubi nisu im zanimljivi.

2. Crveni karmin
Istraživanje je pokazalo da je devojka sa crvenim karminom uvek privlačnija muškarcima. Najzanimljiviji deo ove formule jeste u tome što muškarce nesvesno privlače crvene usne tako da nemojte očekivati da od vašeg partnera čujete da vam dobro stoji crveni karmin.

3. Široki kukovi
Iako većina pripadnica lepšeg pola sanja o tome da ima uske kukove i manekenske proporcije, muškarca će uvek pre privući dama koja ima naglašene obline sa naglaskom na široke kukove.

4. Visok ženski glas
Studija je pokazala da su žene sa visokom bojom glasa uvek draže muškarcima. Dubok glas nije im privlačan.

5. Brinete su poželjnije
Već decenijama važi pravilo da se plavuše bolje zabavljaju, pa čak i da su atraktivnije, međutim, jačem polu, brinete su mnogo prijemčljivije. Muškarci vole što priodniju boju kose tako da će im tamnije devojke uvek privući veću pažnju.

6. No make-up
Muškarci se slažu u tome da šminka ženu može učiniti lepšom, međutim, oni mnogo više vole devojke koje nisu našminkane. Prirodni izgled im je uvek prijemčljiviji. Ipak, dobra stvar je u tome što minimalni make-up koji će prikriti vaše sitne nesavršenosti, ni jedan pripadnik jačeg pola i ne primećuje.

7. Široka ramena
Široka ramena momcima znaju da budu jako privlačna. Zato budite srećne drage dame ukoliko posedujete ovaj atribut.

Podeli

Scroll to Top