Ovo su serije koje ćemo bindžovati u julu

Znamo da je jul mesec koji tradicionalno provodimo izvan svoja četiri zida, svejedno da li smo na letovanju ili zujimo po gradu. Međutim, smena kiša i tropskih temperatura kojima svedočimo ove godine prilično je naporna i iscrpljujuća pa većina nas, koja još nije otišla na more, tokom slobodnih trenutaka najradije ostaje u sopstvenom domu. Jedan od boljih načina da se zabavite kod kuće svakako je bindžovanje kvalitetnih serija, koje vas mogu odvesti u daleka vremena i na mesta gde niste bili. Ovog meseca na streaming platformama čekaju nas brojni noviteti, a u nastavku pogledajte listu serija koje vredi pogledati.

LAW&ORDER
23 sezona

Platforma: SkyShowtime
Početak prikazivanja: 5. jul

Nova sezona čuvene drame autora Dick Wolfa donosi nove priče iz hronike koja sa jedne strane prati policiju koja istražuje zločin, a s druge tužioce koji gone počinioce. Njujorški elitni detektivi i tužioci bore se neumorno za istinu i pravdu, kako bi očuvali bezbednost u svom gradu. To su okružni tužilac Jack McCoy (Sam Waterston), pomoćnik okružnog tužioca Nolan Price (Hugh Dancy), poručnik Kate Dixon (Camryn Manheim), pomoćnica okružnog tužioca Samantha Maroun (Odelya Halevi), detektiv Jalen Shaw (Mehcad Brooks) i novi detektiv Vinsent Riley (Reid Scott).

AMERIČKA PRIČA: DOLAZAK KUĆI
3. sezona

Platforma: MAX
Početak prikazivanja: 16. jul

Mlada teniska nada sa Beverli Hilsa i elitni igrač bejzbola iz Čikaga nadmeću se sa visokim ulozima sporta na koledžu dok istovremeno balansiraju usponima, padovima i seksipilom ranog odraslog doba bez nadzora na prestižnom koledžu.

LADY IN THE LAKE

Platforma: Apple TV+
Početak prikazivanja: 19. jul
Uz seriju „Lady in the Lake“ imamo priliku da zaronimo u mračni Baltimor iz 60-tih godina prošlog veka. Natalie Portman glumi Maddie, domaćicu koja napušta predgrađe da bi postala novinarka. Opsednuta ubistvima mlade Jevrejke i Afroamerikanke, Maddie otkriva nepoznate delove svog grada. Priču pripoveda duh ubijene Cleo (Moses Ingram), čiji slučaj ceo grad želi da zaboravi. Bazirana na romanu Laure Lippman, ova drama kombinuje klasičnu detektivsku priču sa temama rasne i klasne nejednakosti, obećavajući napetu avanturu koja će vas držati prikovanim za ekran.

THE DECAMERON

Platforma: Netflix
Početak prikazivanja: 25. jul

Ova istorijska komedija vodi nas u 1348. godinu, u jeku bubonske kuge koja hara Firencom. Grupa plemića i njihovih sluga beži od epidemije skrivajući se na toskanskim brdima. Tu, okruženi bujnom prirodom i uz obilje vina, junaci ove priče provode dane u hedonizmu i zabavi. Ali, šta se dešava kad dođe trenutak da moraju da se bore za svoj opstanak? Sa glumačkom postavom koja uključuje Zosiu Mamet i Tonyja Halea, „The Decameron“ obećava savršenu mešavinu humora, drame i istorijskih zanimljivosti.

ELITE
Sezona 8

Platforma: Netflix
Početak prikazivanja: 26. jul

Ono što je „Tračara“ (Gossip Girl) bila u ranim 2000-tim godinama, to je „Elite“ danas za Gen Z. Serija koja prati živote učenika koji dolaze iz imućnih porodica i baš zbog tog bogatstva i nedostatka dodira sa stvarnosti dolaze u velike probleme, koji se često kobno završavaju. Osma i posednja sezona najavljena je još prošle godine i jedino što o njoj znamo jeste da se Nadia i Omar vraćaju, a koje nevolje donose sa sobom ostaje nam da vidimo tek krajem jula kada izađu poslednje epizode serije.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija:
Foto:

Podeli

Scroll to Top