Šest načina da nosite šorts ovog proleća

Kada govorimo o šortsevima uglavnom razmišljamo o letnjim danima kada ih rado nosimo uz majice i topove, dok često zaboravljamo da ovi vanvremenski komadi odlično funkcionišu i uz prolećne modne favorite. Pomislite samo šorts u paru sa dubokim čizmama i teksas jaknom ili na spoj šortsa i blejzera. O tome koliko dobro izgleda u paru sa belom košuljom ne moramo ni da govorimo. Sve pomenute outfit formule, ali i još neke zanimljive ideje, poslednjih dana često gledamo na Instagramu, a naše omiljene influenserke već su odabrale svoje favorite iz novih kolekcija. Među modelima koje najradije nose izdvojili su se krojevi sa visokim strukom u kojima svaka devojka izgleda nekoliko centimetara više i nekoliko kilograma mršavije, a nisu odustale ni od uvek poželjnih šortseva od teksasa. Jedan od najvećih noviteta svakako su sportski modeli inspirisani muškom modom, koji više nisu rezervisani samo za kućne varijante ili odlazak u tereranu već su itekako poželjni i na gradskom asfaltu. Kako ih kombinuju, pogledajte u nastavku.

ŠORTS + DŽEMPER

Kraj sezone idealan je period za kombinovanje prolećnih i letnjih favorita, pa se spoj pletiva i šortseva nameće kao jedan od logičnih izbora. Nekada će biti dovoljno da omiljeni džemper prebacite preko majice ili da izaberete nešto tanje modele sa rupicama i resama. Odlična opcija može biti i koordinantni set sačinjen od ova dva komada.

@aimeesong

@collagevintage

@wethepeoplestyle

@sincerelyjules

@collagevintage

SPORTSKA VARIJANTA 

Nakon prošlogodišnje izolacije mnogi sportski komadi preselili su se iz teretana na gradske ulice, a jedan od njih su i komotni šortsevi inspirisani muškom modom. Možete ih nositi uz majice ili dukserice, mada zanimljivo izgledaju i u paru sa košuljom.

@sonialyson

@camillecharriere

@claire_most

@queenofjetlags

@wethepeoplestyle

TEKSAS ŠORTS 

Ne postoji loša odluka kada je reč o kombinovanju teksas šortsa. Ako ga nosite uz romantičnu košulju ili kratku jaknu i bajkerske čizme dobićete savršen dnevni stajling za šetnju gradom. Ako želite opušteniju varijantu, uparite ga sa duksericom, a sličan efekat dobićete i ako ponesete šorts, majicu i prsluk.

@sonialyson

@xeniaadonts

@wethepeoplestyle

@sincerelyjules

@sincerelyjules

ŠORTS + BELA KOŠULJA 

Još jedna kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite. Jedina odluka koju je potrebno da donesete jeste da li ćete košulju vezati oko struka, hoćete li je potpuno uvući u šorts ili ćete to uraditi samo sa njenim prednjim delom.

@wethepeoplestyle

@weworewhat

@deborabrosa

@xeniaadonts

@tineandreaa

GRADSKI ŠIK 

Šorts se savršeno uklapa u opuštene kombinacije za slobodan dan u gradu, a ove prilike pružaju nam i najveću slobodu za kombinovanje. Nosite ga uz laganu prolećnu jaknu ili kardigan, a kada su temperature nešto više biće vam dovoljna košulja od lana.

@alisontoby

@raeannlangas

@xeniaadonts

@darjabarannik

@wethepeoplestyle

ŠORTS + BLEJZER 

Mada ovaj spoj savršeno izgleda i u dnevnoj varijanti, nama se posebno dopadaju nešto elegantnije kombinacije idealne za večernje izlaske. Svejedno da li ćete nositi šorts i blejzer koji dolaze u kompletu ili ćete se poigrati sa kombinacijom boja, kada ovaj par nadogradite atraktivnim topom i visokim potpeticama dobiéte outfit koji će biti primećen gde god se pojavite.

@aimeesong

@carodaur

@alisontoby

@leoniehanne

@leoniehanne

@ninasandbech

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sincerelyjules
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top