Šest načina da ovog proleća nosite farmerke u kancelariji

Ako vas svakog jutra muči pitanja šta da obučete za posao, to je možda zato što nedovoljno često nosite farmerke u kancelariji. Istina je da kodeksi poslovnog odevanja do skoro nisu bili blagonakloni prema jeansu, pa je on uglavnom bio rezervisan za casual friday, ali pravila su poslednjih godina (naročito nakon pandemije) postala mnogo ležernija pa farmerke danas u skoro svim kompanija možete nositi svakog dana.
Svestrane poput crnih pantalona, one su jedan od najzahvalnijih komada za kombinovanje jer, slikovito rečeno, mogu postati baš sve što poželimo, a to znači i deo poslovne uniforme. Kada u farmerkama želite da provedete dan u kancelariji kombinujte ih sa sakoima, košuljama i bluzama, a u ovu modnu jednačinu obavezno dodajte cipele sa block potpeticom, baletanke ili mokasine. Imajte u vidu i da se crni i teget teksas uvek lakše prilagođava business casual kombinacijama nego isprane i svetle farmerke, mada kada se mudro iskombinuju, čak i baggy modeli mogu biti potpuno ok za kancelariju.
Ukoliko vam fale sveže ideje kako da ponesete farmerke u kancelariji, mi smo vam u nastavku spremili šest predloga koje možete isprobati ovog proleća.

Karirani sako i baletanke

Ovo je jedna od klasičnih prolećnih kombinacija sa kojom nikad ne možete da pogrešite. Pogodna je za sve dnevne prilike i idealan je izbor u danima kada nakon posla planirate odlazak na ručak sa prijateljicama.

ARMANI EXCHANGE,
cena: 18.290 din.

Prsluk i bela rolka

Bela rolka i farmerke uvek su dobar tandem, a ako stajling upotpunite prslukom dobićete kombinaciju koja je istovremeno šik i formalna.

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.

Teget sako i tamne farmerke

Kao što smo vam već rekli, tamne farmerke izgledaju uglađenije od svetlih, a ova kombinacija najbolji je dokaz za to. U skladu sa tim, teget sako i farmerke uvek su dobar izbor, posebno kada u modnu jednačinu dodate košulju na pruge.

Monohromatska kombinacija

Već i ptice na grani znaju da su monohromatske kombinacije jedan od najsigurnijih izbora kada želite da izgledate prefinjeno, čak i kada nosite farmerke. Ovaj outfit najbolji je dokaz za to.

Crno-beli svet

Još jedan odličan način da izgledate formalno u farmerkama jeste da se odlučite za crno-belu kombinaciju.

Crop blejzer i baggy farmerke

Da, i baggy farmerke možete da nosite u kancelariji ako ih pametno iskombinujete. Sve što je potrebno jeste da ih ponesete uz tanko pletivo, obuću sa potpeticom i sako.

MAISON MARGIELA,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @anoukyve, @annelauremais
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top