Šest očaravajućih red lipstick momenata na dodeli Oscara

Najglamuroznija dodela nagrada u svetu filma prošla je u znaku najvećih holivudskih zvezda okupljenih u Dolby teatru. Ali, njihove kreacije koje su mesecima pripremale za dodelu Oscara ne bi mogle ni izbliza da izgledaju tako glamurozno da nisu bile upotpunjene odgovarajućim make-upom koji je tačka na i svakog look-a. Za vas izdvajamo dame koje su se u nedelju uveče opredelile za crveni karmin koji možda nije glavni trend ove sezone, ali zato je simbol bezvremene elegancije. U izboru nijansi, svaka od glumica je bila podjednako originalna i za sebe je izabrala vlastitu koja potpuno odgovara njenom tenu.
Kako bi upotpunili svoju Chartreuse haljinu, Emma Stone je nosila svež crveno pigmentisan ruž, dok je Margot Robbie snažno iznela jarku crvenu koja je odlično odgovarala njenoj crnoj dekoltiranoj toaleti. Dakota Johnson je pak odradila majstorski posao i odabrala karmin koji je samo jednu nijansu svetliji od haljine koju je nosila.
Hrabre tamnije nijanse bile su prava retkost, ali jendu od njih je ponela Lupita Nyong’o i na taj način je pojačala sjaj njene belo-biserne Calvin Klein Collection haljine. S druge strane, Naomi Watts je želela da naglasi svoj svetli pigment rouge noir bojom. Ali, čini se da je najbolji red lipstic momenat imala model Behati Prinsloo, koja je jasno razumela moć ovog ruža i odlučila se za punu crvenu boju kojom nas je podsetila zašto crveni karmin daje bezvremeni sjaj Holivudu.


Podeli

Scroll to Top