Šest odevnih kombinacija u kojima ćete se osećati kao da ste na godišnjem odmoru

Bez obzira na to da li ste bookirali letovanje već u junu ili ćete još mnogo vremena provesti na gradskom asfaltu pre nego što odete na zasluženi odmor, jeste li prošle godine bili među srećnicima koji su bili na moru ili ćete nakon duže pauze uskoro ići na letovanje, verujemo da trenutno maštate o suncu, plaži i obali. Mada celodnevno izležavanje ispod suncobrana malo šta može da zameni, to ne znači da već ovog vikenda ne možete da ponesete lepršave komade i efektne aksesoare kakve obično nosite kada ste na letovanju. Gola leđa, haljina inspirisana kaftanom ili bucket šešir nekada će biti sasvim dovoljni da se bar na trenutak osetite slobodno i bezbrižno kao da ste na odmoru. Ako pritom predstojeće slobodne dane iskoristite za izlet u prirodi ili bar za šetnju pored reke, verujemo da ćete osetiti pravu letnju atmosferu. U nastavku vam donosimo nekoliko predloga.

HALJINA INSPIRISANA KAFTANOM

@laura_eguizabal

Pre nego što budete u prilici da uskočite u omiljeni kaftan i odete na plažu, na raspolaganju su vam haljine inspirisane ovim komadom u kojima ćete se osećati komotno i slobodno. Kupovina ovakvog komada uvek je dobra investicija jer ćete imati haljinu na koju ćete moći da se oslonite u svim nemam šta da obučem situacijama.

H&M,
cena: 3.199 din.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 5.990 din.

KOORDINATNI SET SA FLORANIM MOTIVIMA

@rocky_barnes

Koordinantni setovi jedan su od najvećih modnih hitova ovog leta, a ukoliko dolaze u šarenim, vibrantnim printovima sigurno će vas asocirati na more i bezbrižne dane provedene na plaži.

ZARA,
Kimono: 4.990 din.
Pantalone: 3.990 din.

OPENING CEREMONY,
farfetch.com

MAJICA NA BRETELE I BERMUDE

@annasarlvit

Majice na bretele i bermude uvek su sastavni deo naših kofera kada smo na letovanju, a za dodatnu dozu morskog vajba, upotpunite ovu kombinaciju bucket šeširom.

BERSHA,
cena: 749 din.

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

BEŽ HALJINA

@thetennillelife_

Ne postoji odevni komad koji nas više podseća na godišnji odmor od komforne bež haljine bez rukava. Ponesite je uz obuću u jarkim tonvima i obavezno stavite oversized naočare za sunce.

H&M,
cena: 3.199 din.

PORTE & PAIRE,
net-a-porter.com

OTVORENA LEĐA

@matildadjerf

Otvorena leđa spadaju u još jedan simbol sunca, mora i plaže. Ako izaberete mini haljinu sa ovim detaljem dobićete savršen letnji outfit.

ZARA,
cena: 3.290 din.

TIE DYE MAJICA + SLIP SUKNJA

@sincerelyjules

Slip suknje savršen su izbor za večernje izlaske tokom letovanja, ali podjednako su praktične i za gradske šetnje. Uparite ih sa topom sa tie dye printom i papučama za plažu i dobićete pravi modni bingo.

ZARA,
cena: 999 din.

H&M,
cena: 2.699 din.

H&M,
cena: 1.499 din.

HAVAIANS,
cena: 1.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @rocky_barnes
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top