Šest romantičnih filmova idealnih za nedeljno veče

Ukoliko vam Dan zaljubljenih nije bio dovoljan i želite još malo romantike, provedite ovo nedeljno veče uz neki od najemotivnijih filmova i priuštite sebi mali ljubavni maraton. U toploj sobi, ušuškani u meku sofu uživajte u najdirljivijim scenama iz holivudskih filmova. Pošto je sutra neradni dan, možete tokom večeri pogledati i više od jednog naslova. Mi smo pripremili listu od naših šest omiljenih emotivnih parova sa velikog platna.

1p rfn 15215

1. 500 dana leta
Romantična komedija o ženi koja ne veruje da postoji prava ljubav i mladiću koji se zaljubljuje u nju. Ovo je priča o mladom Tomu koji veruje postoji mogućnost pronalaženja kosmički predodređene ljubavi i Leti koja ne veruje u ljubav. Ali kada Tom upozna Summer, sve će se promeniti.

posta 15215

2. Stigla bam je pošta
Ketlin Keli je vlasnica lokalne knjižarice koja godinama postoji u njenom kraju, a Džo Foks veliki je magnat i vlasnik lanaca moderno opremljenih knjižara, koji bi ceo svet da pretvori u veliki tržni centar. Njih dvoje su direktni suparnici u poslu, ali su i srodne duše, mada to ne znaju. Svako veče, njih dvoje razmenjuju mejlove, pod nadimcima, ne sluteći da se dopisuju sa svojim najvećim neprijateljem.

u dobru i u zlu 15215

3. U dobru i u zlu
Patricio je zatekao ženu Niki kako ga vara sa kolegom što ga je toliko razbesnelo da je suparnika prebio do ivice smrti. Osuđen je na obavezno lečenje u instituciji zatvorenog tipa, uslovnu kaznu, a ima zabranu prilaska Niki. U tumaranju između odluke da se popravi i žarke želje da mu se Niki što pre vrati, Pat pravi niz opasnih izgreda. Srećom, pre nego što ponovo poludi, nailazi na Tifani.

nas p bf 15215

4. Beležnica
Godine 1940. tinejdžerka Eli Hamilton dolazi u gradić Sibruk da provede leto sa porodicom, ali upoznaje lokalnog momka Nou Kalouna i oni se zaljubljuju jedno u drugo. Počinje Drugi svetski rat i njih dvoje se razdvajaju. Kada se Noa vratio iz rata, Eli je nestala iz njegovog života, i treba da se uda za Lona, vojnika koga je upoznala dok je radila kao volonterka u bolnici. Godinama kasnije, jedan čovek čita beležnicu svoje žene. Mada su njene uspomene izbledele, ona se setila priče o Eli i Noi – i za nekoliko trenutaka bila je sposobna da oživi strastan period i vreme kada su se oni zaklinjali da će zauvek ostati zajedno.

2p juno 15215

5. Juno
Šesnaestogodišnja srednjoškolka Juno otkriva da je trudna, a otac detete je njen prijatelj Poli. Ona pronalazi par, Marka i Vanesu, za koji smatra da će biti idealan za njeno dete. Međutim, tokom trudnoće, ona otkriva da se Vanesa i ne snalazi sa decom dok joj se Mark sve više dopada i njih dvoje postaju sve bliskiji. U zamršenoj priči, Vanesa i Mark se rastaju, ali Juno u međuvremenu shata da voli svog vršnjaka Polija.

vecni sjaj 15215

6. Večni sjaj besprekornog uma
Džoel Bariš dobija informaciju da je njegova bivša devojka Klementina izvršila eksperment brisanja uspomena na njihovu vezu iz svog mozga, vođenu dr Merzviakom. Džoel odlučuje da izvrši isti zahvat na sebi. U toku eksperimentalnog zahvata Džoel se bori sa sopstvenim umom da sačuva uspomene na Klementinu.

Podeli

Scroll to Top