Šest vodećih modela naočara za sunce za sezonu proleće/leto 2019

Malo je asesoara koji svakoj odevnoj kombinaciji daju tako moćan završni pečat kao što to čine naočare za sunce. One su sastavni deo stajlinga svake modne ikone – Karl Lagerfeld se nikada nije odvajao od njih, a ni Anu Vintur nemamo priliku da vidimo bez šarmantnih naočara. Mogu da sakriju vaše loše dane, umoran izgled, mamurne trenutke, neželjene poglede… Odavno nemaju samo funkciju da nas štite od sunca već su postale jedan od najbitnijih aksesoara koji igra važnu ulogu u svakoj odevnoj kombinaciji.

Pet vodećih modela obuće za sezonu proleće/leto 2019

23ns 22419

@whowhatwear

Svaka nova sezona donosi nekoliko novih trendova koji daju poseban pečat prolećnim i letnjim outfitima, a nakon što su prošle godine dominirali modeli nadahnuti devedesetim godinama, ovog puta došlo je do malih promena. Iako naizgled nespojivi, šarm retro stila i efektna jednostavnost futurizma s naglašenim ravnim linijama stvorili su neodoljive modele sunčanih naočara vrlo savremenog izgleda. U nastavku pogledajte šest vodećih trendova koji će vladati u najtoplijem delu godine.

Deset vodećih trendova za sezonu proleće/leto 2019

CAT EYE

1ns 22419 fashion east

FASHION EAST
@voguerunway

Mačkasti okviri inspirisani devedesetim godinama svoj veliki povratak doživeli su prošle godine, a vladavinu nastavljaju i ove sezone i to u svojim mini varijantama.

2ns illesteva

Illesteva, cena na upit

3ns so shady

So Shady, cena na upit

4ns zara 1990

 

Zara, cena: 1.990 din.

NAOČARE U BOJI

5ns 22419

TIBI
@voguerunway

Okviri i stakla u istoj boji zvanično su postali opšte prihvaćeni trend kada je brend Tibi lansirao ove modele, a njihov primer sledili su Versace, Kate Spade, Pamela Roland…

6ns ganni (1)

Ganni, cena na upit

7ns gucci (1)

 

Gucci, cena na upit

UPEČATLJIVI OKVIRI

8ns boss

BOSS
@voguerunway

Naglašeni retro okviri ponovo su u modi i to zahvaljujući kućama Boss i Burberry. Odlično se slažu sa raspuštenom kosom i savršen su kontrast svim elegantnim stajlinzima.

9ns givenchy

Givenchy, cena na upit

10ns monki

Monki, cena na upit

11ns marni

Marni, cena na upit

FUTURISTIČKE NAOČARE

12ns 22419

3.1 PHILIP LIM
@voguerunway

Futurističke modele, koje su bile u modi i osamdesetih godina, videli smo u kolekcijama 3.1 Philipa Lima, Stelle McCartney i brendova Balenciaga, Iceberg, Loewe…

13ns balenciaga (1)

Balenciaga, cena na upit

14ns loewe (1)

Loewe, cena na upit

14nszara 2290

Zara, cena: 1.990 din.

OGLEDALO STAKLA

15ns chanel (2)

CHANEL
@voguerunway

Ako Chanel kaže da su ponovo u modi naočare sa ogledalo staklima, ko smo mi da se suprotstavimo? Devojkama sa plavom kosom najbolje će stajati srebrni modeli dok bi brinete trebalo da biraju stakla u boji zlata.

16ns monki (1)

Monki, cena na upit

17ns prada

Prada, cena na upit

 

 

18ns stella mccartney (1)

Stella McCartney

CRVENA STAKLA

19ns john elliot

JOHN ELLIOT
@voguerunway

Ukoliko želite da date poseban pečat svakom letnjem stajlingu, obavezno kupite jedan par naočara sa crvenim staklima. Ove modele najčešće smo viđali na modnim pistama, pa će trend nesumljivo biti vodeći tokom predstojećeg leta.

20ns acne studios

Acne Studios, cena na upit

21ns zara 1990 (1)

Zara, cena: 1.990 din.

22ns valentino

Valentino, cena na upit

Naslovna fotografija: @tamara

Podeli

Scroll to Top