Sezona bindžovanja u punom je jeku, donosimo vam listu najzanimljivijih noviteta na streaming platformama

Zima nam je pokazala svoje pravo lice pa ćemo u narednom periodu provoditi mnogo više vremena kod kuće nego obično. Ako nas pitate, dragoceni trenuci u svoja četiri zida uvek su odlična prilika za bindžovanje serija i gledanje filmova, a ukoliko ste već pogledali sve naslove koje ste imali u planu, ne brinite jer na streaming platforme ovog meseca stiže veliki broj odličnih noviteta. Mi vam u nastavku donosimo listu najzanimljivijih serija i filmova, a na vama je da pripremite omiljene grickalice i da se zavalite u sofu.

DEAR EDWARD (Apple TV)
Premijera: 3. februar

Serija inspirisana istoimenom knjigom Ann Napolitano prati dvanaestogodišnjeg Edwarda, koji nakon avionske nesreće u kojoj je izgubio svoju porodicu pokušava da iznova izgradi život. U pitanju je emotivna drama koja prikazuje put od tuge do isceljenja, zato spremite maramice. Edwarda tumači Colin O’Brien, njegovog starijeg brata Maxwell Jenkins, a u seriji se pojavljuju i mnogi glumci iz drugih omiljenih serija, poput Connie Britton (Nicole Mossbacher iz obožavanog White Lotusa), Taylor Schilling iz Orange Is The New Black i Amy Forsyth iz The Gilded Age.

JOHNNY PROTIV AMBER (HBO)
Premijera: 9. februar

Ako želite da saznate nove detalje razvoda i suđenja bivših supružnika obavezno pogledajte ovu dokumentarnu seriju iz dva dela koja donosi eksplozivne dokaze, intimne lične arhive i opsežne intervje sa članovima oba pravna tima. Johnny protiv Amber istražuje slučaj klevete na Visokom sudu u Velikoj Britaniji i složeno pitanje porodičnog zlostavljanja.

YOU (Netflix)
Premijera: 9. februar

Nakon što je Joe Goldberg u trećoj sezoni ubio svoju suprugu Love, zapalio njihovu kuću kako bi lažirao sopstvenu smrt i dao njihovog sina na usvajanje, u novoj sezoni odlazi u London i menja ime u Jonathan Moore. On je sada ugledni profesor na koledžu gde upoznaje mnogo novih lica, a mi jedna čekamo da vidimo nove bizarne zaplete zbog kojih je ova serija i stekla ogromnu popularnost.

STOLEN YOUTH: INSIDE THE CULT AT SARAH LAWRENCE (Hulu)
Premijera: 9. februar

Ako volite true crime naslove obavezno na svoju listu upišite ovu seriju od tri epizode. Priča prati rad bivšeg operatica agencije CIA, Larryja Rayja, koji je osuđen za iznudu, trgovinu ljudima i zaveru zbog manipulisanja grupom studenata na koledžu Sarah Lawrence.

YOUR PLACE OR MINE (Netlix)
Premijera: 10. februar

Glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji igraju zvezde ovog žanra – Reese Witherspoon i Ashton Kutcher te nas ne čudi što je ovo jedan od najisčekivanijih filmova ove godine. Njih dvoje su najbolji prijatelji koji odlučuju da zamene svoje domove na nedelju dana što će im na kraju potpuno promeniti živote. Značajne uloge u ovom filmu ostvarili su i Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Tig Notaro i Steve Zahn.

SHARPER (Apple TV)
Premijera: 17. februar

Još jedan uzbudljiv film čija nas premijera čeka u drugoj polovini meseca. Sharper je priča o prevarantu koji se bori protiv milijardera sa Menhetna. U tom svetu niko nije onakav kakvim se čini pa ovaj psihološki triler u suštini govori o tajnama, pohlepi i ambiciji. Glavne uloge tumače Justice Smith, Briana Middleton, Julianne Moore, Sebastian Stan, Hannah Dunne i John Lithgow.

OUTER BANKS (Netflix)
Premijera: 23. februar

Treća sezone serije Outer Banks donosi nam nove avanture treasure-hunting prijatelja. Glavno pitanje je i dalje: šta će se dogoditi kada se sazna da je Big John, otac John B. i dalje živ, a ono čemu se svi nadaju jeste ponovni susret oca i sina. Osim toga, svi ljubitelji serije nestrpljivo čekaju da vide i hoće li se konačno desiti nešto između Kije i JJa.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @clairerose
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top