Shoe Trends: Koji modeli su IN, a koji OUT u 2016.?

Ne postoji bolji period za sređivanje cipelarnika od početka godine. Dok pravimo reviziju navika i donosimo odluke o tome šta želimo da promenimo u životu, možda nije loša ideja da krenemo od obuće. Jer, cipele su ipak najbolje prijateljice žena. Iako verovatno imate svoje omiljene modele kojih se nikada ne odričete i uvek im dajete još jednu šansu, sigurni smo da postoje i mnogi sa kojima ćete se rado oprostiti i tako napraviti mesto za nove komade. Kako bi na vreme odlučili kakvu ćete obuću nositi u 2016. donosimo vam predloge omiljenih svetskih dizajnera cipela koji su otkrili šta je IN, a šta OUT u 2016.

Stuart Weitzman
IN: Obuća koja prekriva gležanjeve i svi modeli iz osamdesetih.
OUT: Otkriveni prsti i mokasine.

1c 28116

Matt Bernson
IN: Za proleće 2016. predlažem espadrile u nešto luksuznijim varijantama kako bi ovaj model dobio nešto sofisticiraniji izgled. Niko ne voli da ga žulja juta na nogama naročito kad temperature naglo porastu, pa zato birajte komade koji su obloženi kožom.
OUT: Upadljivi modeli patika koji su bili moderni u 2015. sada bih definitivno odložio. Ukoliko volite patike, birajte minimalističke modele.

2c 28116

Megan Kay
IN: Volim mules modele ove sezone, iako se dugo nisu nalazile u cipelarnicima većine žena.
OUT: Preterano ukrašena obuća.

3c 28116

Isa Tapia
IN: Obuća sa ornamentima definitivno je u trendu ove godine.
OUT: Gladijator sandale.

4c 28116

Steve Madden
IN: Ovo je definitivno godina povratka mules modela što je dobro jer on izdužuje siluetu.

5c 28116

Podeli

Scroll to Top