Shopping: Kako izgleda nova kolekcija brenda Maison Scotch?

Brend Maison Scotch se ove sezone hvata u koštac sa esencijom swinging šezdesetih i dazzling sedamdesetih kroz kolekciju koja ide od boemije i elektrike do poslednjih dana disko ere. Prvi deo jesenje modne ponude počinje odom razigranim duhovima eklektičke inspiracije iz celog sveta. Izrada sa elementima zanatskog uzdiže svakodnevne komade kao što su jakne i kaputi do visina glamuroznog i savremenog. Kontrast u kolekciji se pojavljuje kroz sukob romantičnog i buntovničkog rezultirajući ženskim siluetama sa military elementima. Deo kolekcije skliznuo je u jazzy ritam 60-tih i razigrano tumačenje tekstura od Buklea do teddy krzna.

BOHEMIAN WANDERLUST
Zamislite garderobu zagonetne avanturistkinje koja živi u svetu u kojem su isprepletani boemski mitovi i vintage blaga iz egzotičnih zemalja. Naša romantična putnica je prešla planetu tragajući za inspiracijom iz antikvarnih tapiserija sa svetlim pozadinama. Mnoštvo silueta odražava njeno opušteno raspoloženje kao što su draperaste vezene bluze ili japanski kimono.

WILD REBELLION
Zaboravite urbanu uniformu za devojke koje igraju po pravilima. Iskoračite iz sigurne zone kako biste probudili buntovnicu u sebi. Testirajte nove temelje i neka pobuna krene. Dajte šansu soft romantičnim i zavodljivim vezenim tkaninama i karnerima. Uključite svoju buntovnu stranu sa komadima inspirisanim military elementima od oštro krojenih jakni do mat trikotaže. Paleta boja sadrži širok spektar zelenih nijansi od lovačko zelene do braon sa mekšim tonovima senf žute pomešanih sa bogatim akcentima crvene.

POP ODYSSEY
Dobrodošli u London šezdesetih godina prošlog veka, obojen vrelim jazzom, mini skunjama i smelim printovima. Moderni retro vajb kolekcije inspirisan je pop kulturom. Primetne su moderne smele siluete, džemperi sa rol kragnama, svilene košulje. Doza dobrog humora vraća notalgične šezdesete sa vintage ski colour blocking majicama i džemperima.

STARDUST 77
Vraćamo se u poslednje dane disco muzike, kada je bela bila boja noći i sve je šljaštilo od srebrnih i zlatnih svetala. Bianca Jagger i društvo iz Studija 54 poslužili su kao inspiracija za izuzetne ideje utkane u kolekciju koja odaje počast blještavoj eri sedamdesetih. Izaberite šljokice, lame i siluete od kojih zastaje dah. Osvrt na klasične disco outfite se ogleda kroz elegantne šal bluze, uparene sa muškobanjastim komadima kao što su tailored jakne i pantalone. Obavezna metalik paleta se slaže sa klasičnim crnim, belim i živopisnim akcentima boje brusnice.


Kolekciju jesen/zima 2015. MAISON SCOTCH možete kupiti u prodavnici SCOTCH&SODA u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Podeli

Scroll to Top