Shopping: Nova Tommy Hilfinger kolekcija inspirisana srednjom Amerikom

Živopisni predeli srednje Amerike gde se predivna priroda meša sa gradskim šarmom poslužili su kao inspiracija za novu Tommy Hilfinger kolekciju Heartland za proleće/leto 2015. Ovo istraživanje srca Amerike u kojem se život živi punim plućima rezultiralo je viškom kreativnosti, pomorskim i vojnim uticajima u kombinaciji sa prepoznatljivim Hilfinger potpisom Preppy look. Zato je Hilfinger devojka – šarena, opuštena, kul i autentična Amerikana.

1p th 2315

Avantura počinje u Lake Geneva, Viskonsin, popularno odrmaralište koje je poslužilo kao inspiracija prve modne priče, Out on the Lake. “New nautical” je ključna estetika, koja se ogleda u preppy prugama, karo šarama i polka dot printu. Look je modernizovan kontrastnim veličinama pruga u miksu sa bi-tonalnim print kombinacijama. Prepoznatljive Tommy Hilfiger boje crvena, bela i plava poprimile su malu intervenciju u skladu sa uticajem sezone u vidu dazzling blue, ski patrol crvene i snežno bele, a podrazumevaju svetlu pink uz neočekivane akcente. Marinskom temom inspirisana sportska oprema podrazumeva nove parka siluete, pamuk/lan džempere. Minimalističke siluete su must have lookovi, uključujući čist denim, glatki šifon i delikatne svilene topove.

2p th 2315

Naše putovanje nastavljamo južnije u Marfi, Teksas, gde nastaje nova modna storija In the Middle of the Desert. Peščani tonovi poslužili su kao inspiracija za paletu boja koju čine nijanse pečenog badema, šljunka i tamno zemljani tonovi, oplemenjeni neonskim i metalnim ukrasima. Teksturirane tkanine, tonalni vez i pletene mešavine pojavljuju se na različitim haljinama, suknjama i nepostavljenim jaknama, dok organski pamuk ide uz Žakar tkanine. Ovosezonski potpis su Marfa kamuflažni printovi – u suptilnim pastelnim nijansama sive – takođe diskretno integrisani u odeću, kupaće kostime, pantalone, košulje i aksesoar.

3p th 2315

Poslednja stanica u američkoj avanturi je u Denveru, Kolorado, gde se okupljamo na urbanoj farmi na kojoj ruralni život susreće modernu gradsku užurbanost. Grubi porubi na ženstvenim svilenim topovima u koje se odlično uklapaju ručno rađen vez. Predivno plavetnilo prirodnih jezera i nebeskog svoda sa indigo akcentima ogledaju se u denimu. Statement lookovi kombinuju indigo nijanse sa chevron printovima.

4p th 2315

Žensku kolekciju proleće/leto 2015. možete kupiti u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Ušće shopping center i Kralja Petra 30, te Novom Sadu – Zmaj Jovina 19, kao i multibrand radnjama FASHION & FRIENDS u Kragujevcu i Nišu.

5p th 2315

Podeli

Scroll to Top