Shopping: Pogledajte šta nas ove sezone očekuju u Replay radnjama

Iz vizure brenda Replay sezona proleće/leto 2015. predviđena je da istaknemo našu hrabru i buntovničku prirodu. Bar kada je moda u pitanju. U skladu sa stavom da se život ne mora živeti po pravilima, italijanski denim brend predstavlja nestašnu kolekciju sa blagim uticajem undergrounda.
Nevinost pedesetih u uzbudljivom miksu sa snagom loše devojke LA današnjice! Ovako izgleda pozornica za intrigantno ukrštanje retro i savremenih cool uticaja gde visoki struk, fino predivo, lepršave suknje iznad kolena, male haljine i Petar Pan kragne privlače pažnju u kombinaciji sa bombarder i bajker jaknama, duksericama, mrežastom trikotažom. Georgette, til i čipka čine modernu magiju sa kožom, vunom, teksas i derma tekstilom, dok meki rumeno roze, divni svetli, cvetni i pindot printovi daju svežu definiciju kolekcije. Paletu boja čine i crna, tamno plava, nijanse sive. Primetni su i tattoo efekati na tkaninama.
Kada je u pitanju jeans, dominantni krojevi su i dalje skinny, straight i boyfriend dok su boje uglavnom sveže i letnje uz dodatak svih nijansi, bele i plave. Poseban akcenat stavljen je na Maestro liniju, kapsula kolekciju od premium teksasa.
Kolekciju proleće/leto 2015. možete kupiti u prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


Podeli

Scroll to Top