Shopping: Priuštite sebi vrhunske beauty proizvode po sniženim cenama u Sephori

Ukoliko vam se neseser ispraznio i žudite time da ga napunite novim sitnicama ili želite da svoj beauty look osvežite pred prolećne dane, pravo mesto za vas su parfimerije Sephora u kojima je poslednjih dana veliko sezonsko sniženje. Sada je idealno vreme da kupite vaše omiljene proizvode za negu bilo da je reč o kremama za lice, lakovima za nokte ili neodoljivoj šminki. Pogledajte naših šest omiljenih proizvoda po drastično sniženim cenama, naoružajte se idejama i pravac shopping.

1. Ukoliko jedva čekate film Pedeset nijansi Siva ili jednostavno volite sve grey nijanse, prava stvar za vas su senke iz kolekcije koje su inspirisane najisčekivanijim filmom u ovoj sezoni

1p sss 27115

2. Nakon hladnih dana dobra hidratacija je najvažnija za kožu. Ovaj višenamenski hidratantni proizvod se može koristiti kao krema ili maska za telo, lice i ruke, a možete da ga iskoristite i kako biste dodatno hidrirali krajeve kose.

2p sss 27115

3. Pažljivo odabrana boja laka za nokte je nekada presudna. Ovaj ženstven i veoma delikatan lak, prelepi Expert Manicure – Delicate Liliac je naš izbor jer se odlično slaže uz sive senke.

3p sss 27115

4. Too Faces Color Bomb proizvodi vaše usne će sigurno učiniti neodoljivim, a sada se eksploziji boja možete prepustiti i po odličnim cenama.

4p sss 27115

5. Nadogradite vaše trepavice neverovatnim volumenom. Siva je nova crna, i takođe je na rasprodaji.

5p sss 27115

6. Ako ste ljubitelj noćnih izlazaka ovaj proizvod će postati vaš najbolji prijatelj – instant roll-on gell smanjuje naduvenost lica, pa će vaš jutarnji look biti fantastičan.

6p sss 27115

Podeli

Scroll to Top