Show dana na NYFW-u: Najzanimljiviji trenuci na reviji Victorie Beckham

Revija Victorie Beckham jedan je od najvažnijih događaja u kalendaru New York Fashion Week za koji su karte juče bile najtraženije. Sa Davidom koji je u krilu držao njihovu ćerku Harper, Brooklynom, Romeo i Cruzom u prvom redu, i svakako Annom Wintour koja je bila u društvu svoje ćerke Bee Shaffer, show u Ciprianiju je mogao da počne.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Outfit dizajnerke i ovog puta nije izazvao ništa manje pažnje od samog catwalka. Vic se ovog puta odlučila za all black kombinaciju iz vlastite kolekcije. Asimetrična midi suknja, široki džemper plus cipele sa debelom petom, šik torbica i njen zaštitini znak – velike naočare za sunce, bili su pravi pogodak. Njen ulazak u Cipriani na Menhetnu gde je revija održana izazvao je prave ovacije. Ništa manju pažnju nisu privukli ni članovi njene porodice. Muški deo ekipe bio je takođe u crnim odevnim kombinacijama sa ponekim belim detaljem.

3p vb 15215

Ako je sudeti po reakcijama i dobrom raspoloženju urednice američkoh Vogue, nova kolekcija Beckhamove je uspela.
Ne odustajući od svom minimalističkog pristupa modi, Posh nam je ovog puta pokazala i delić „stare sebe“. Odnosno one seksipilne Victorie koja odlično vlada svim fashion pravilima.

2p vb 15215

Kolekcija je seksi i oslobađajuća, a kreatorka se poigrala sa pletivom, asimetričnim krojevima i volumenom. U okviru koje je prikazano mnogo džempera od pletiva s visokim rolkom i balon rukavima, oversize kaputi sa pojasevima, ali i oni koji prate liniju tela. Nisu izostale ni lepšave koktel haljine koje ističu siluetu dok su haljine od pletiva uglavnom imale počne šliceve ili neke druge detalje koji na istančan način otkrivaju seksipil.
Vic je izjavila da dok je spremala kolekciju najpre trudila da se zabavi i da se igra, što se može i videti po njenim modelima.

7p vb 15215

6p vb 15215

5p vb 15215

4p vb 15215

8p vb 15215

Podeli

Scroll to Top