Sinoć je održan Eucerin zlatni anti-age događaj

U Hali 5 Beogradskog sajma, brend Eucerin Srbija organizovao je sinoć ekskluzivni događaj pod nazivom Let’s Go For Gold Together za više od 700 dermatologa, farmaceuta, influensera, predstavnika medija, prijatelja i saradnika. Glamurozni događaj počeo je pićem dobrodošlice nakon čega su okupljene zvanice imale priliku da pogledaju uvodni spot i nastup plesačice na svili koji je dao pečat avangardnosti daljem toku događaja.

Ples na svili

U duhu najmodernijih scenskih nastupa, a uz vođstvo poznate voditeljke Marije Popović, prisutnima su se obratili nova direktorka Eucerin Adriatic regije, Dragana Palfi, dugogodišnja direktorka Eucerin Srbija, Nada Miletić Nevajda, sada direktorka Brenda Eucerin za Istočnu Evropu, i specijalista dermatologije Prof. dr Dušan Škiljević, zamenik direktora Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije.
Oni su, kroz atraktivnu prezentaciju, prikazali uzroke i tok neminovnog procesa starenja kože i predstavili preparate iz Eucerin Hyaluron-Filler linija koji nude rešenja za sve aspekte anti-age nege kože.

Voditeljka Marija Popović, prof. dr Dušan Škiljević i Neda Miletić Nevajda
Dragana Palfi

Posle oficijelnog dela zlatnog događaja, usledio je nastup pevačice Ane Stanić koja je sa svojim bendom napravila odličnu atmosferu pa je okupljanje preraslo u odličnu žurku.

Ana Stanić

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top