Sinoć je održana beogradska promocija kolekcije Iris Apfel x H&M

Ljubitelji mode sinoć su u Beogradu prisustvovali predstavljanju H&M kolekcije kreirane u saradnji sa ikonom stila Iris Apfel, koja je nastala u slavu njenog 100. rođendana. Tom prilikom su kolumnistkinja, rediteljka i DJ Maja Uzelac i glumica Branka Petrić razgovarale na temu autentičnosti, života i mode. Potom je Branka, u slavu stila, ritualno ugasila svećicu na torti, pozvavši sve goste da zamisle želju i osveste svoje vrednosti.

Maja Uzelac i Branka Petrić
Branka je simbolično ugasila svećicu na torti

Poput same Iris, nova kolekcija ohrabruje ljude da kroz odevanje pokažu ko su, šta žele da kažu i da se istovremeno dobro zabave. Kako su okosnice ove saradnje smelost odevanja, umetnost življenja i traganje za inspiracijom na svakom koraku, istim povodom kreirana je i lokalna kampanja sa pop zvezdom Ivom Lorens, influenserkom Unom Krlić, make-up umetnikom Milanom Bauranovim i Majom Uzelac. Oni su na događaju poneli Iris Apfel x H&M modele i dali svoj glas filozofiji koju njujorška umetnica promoviše.

Gosti su uživali u nastupu Maje Uzelac

Inspirisana jedinstvenom modnom pristupu Iris Apfel, zagovornice estetike više je bolje, a manje je dosadno, ova kolekcija nudi asortiman upečatljivih komada razigranih tekstura, šara i krojeva, a čitavu priču prate i podjednako uzbudljivi aksesoari.
Iris Apfel x H&M kolekcija biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 31. marta 2022. godine.

Iris Apfel x H&M kolekcija od sutra je u prodaji

Tekst i foto: PR

Podeli

Scroll to Top