Sinoć je u tržnom centru Galerija predstavljena nova MAX&Co. kolekcija

U prijatnoj atmosferi i uz prisustvo velikog broja zvanica, sinoć je u tržnom centru Galerija predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2022. brenda MAX&Co. Tom prilikom je stilista Ašok Murti prisutnim damama prikazao trendove za aktuelnu sezonu, nakon čega su najsmelije među njima prihvatile izazov da same naprave svoju omiljenu kombinaciju.

U novoj MAX&Co. kolekciji dominira uticaj uzbudljivih 70-ih i opušteni, androgeni stil Dajan Kiton iz tog perioda koji donosi radosnu mešavinu individualnosti, stila i glamura. U skladu sa tim, preovlađuju komadi koji se mogu nositi na mnogo načina, poput prošivenih prsluka i jakni, prugastih bermuda ili haljina. Kada je reč o koloritu, osim klasičnih tamnih i zagasitih nijansi, prisutne su i mnogo življe boje, kao što su roze, žuta ili zelena, a nisu izostali ni razigrani printevi.

MAX&Co. je sa ponosom predstavio i novu modnu kapsulu Pony Ride – najnovije poglavlje u njihovoj &Co.LLABORATION seriji, kreiranoj u partnerstvu sa dizajnerom Efisiom Roccom Marrasom, kreativnim direktorom I’M Isola Marras.

Tekst: Promo
Foto: Marina Bugarčić, Promo

Podeli

Scroll to Top