Sisters star: Nova Balmain Paris kampanja oduzima dah

Sestre u akciji! Tako bi se ukratko mogla opisati nova kampanja modne kuće Balmain za sezonu jesen/zima 2015. U skladu sa vladajućim trendom porodičnih fashion kampanja i Olivier Rousteing osmislio je zavodljiv koncept editorijala. Okosnicu čine sestre Kendall i Kylie Jenner koje je u provokativnoj pozi fotografisao Mario Sorrenti. Obučene u glitter toalete inspirisane osamdesetim godinama prošlog veka, članice klana Kardashian-Jenner osvojile su Instagram i dobile više od 20 hiljada lajkova u samo nekoliko sati. Dok je starija Kendall već navikla na ovakve uspehe, za sedamnaestogodišnju Kylie ovo je prva modna kampanja.

2p bs 16715

Armija Balmain devojaka se tu ne završava. U ovoj kampanji svoje učešće su uzele i slavne sestre Bela i Gigi Hadid, kao i Joan i Erica Smalls dok mušku kolekciju prezentuju Armando i Fernando Cabral.
– Svi oni predstavljaju svež, različit i otvoren duh nove modne generacije. Reprezentuju snagu, podršku i ljubav koju samo članovi porodice mogu pružiti jedni drugima – rekao je Rousteing povodom ove kampanje.

3p bs 16715

4p bs 16715

Foto: Instagram/balmainparis

Podeli

Scroll to Top