Siva boja je zavladala modnom scenom, donosimo vam inspiraciju za kombinovanje i predloge za kupovinu

Crvene hulahopke uveliko smo zamenili sivim, umesto crnih pantalona sve češće biramo miš boju, a blejzeri i pletivo u istoj nijansi na modnom su radaru čitave sezone. Sivi kaputi su ove zime postali dostojna zamena za modele u camel nijansi, na koju smo se najčešće oslanjali poslednjih godina, a da ne govorimo o tome da na društvenim mrežama konstantno viđamo total gray lookove. Kristalno je jasno – živimo u „sivoj“ eri i to nam se baš dopada.
Nakon potpune opsesije crvenom, a potom i burgundi bojom koja je vladala krajem prošle godine, siva se uselila u naše živote na „mala vrata“, ali je brzo zavladala modnom scenom. Volimo je jer je jednostavna i nosiva pa lako možemo da je inkorporiramo u sopstveni stil a da prethodno ne moramo da završimo masterclass o kombinovanju boja. I nemojte se zavaravati da je dosadna jer kada je pametno iskobinujete, može biti itekako šik. Mi vam u nastavku donosimo četiri predloga za kombinovanje u duhu 2024. godine.

Total gray

Jedna od omiljenih kombinacija modnih insajderki ove zime svakako su monohromatski sivi lookovi. Kao i sve jednobojne kombinacije i ova može da izgleda uglađeno i formalno, ali i opušteno i ležerno pa se lako prilagođava bukvalno svakoj prilici.

INJournal predlog

U paru sa crvenim detaljima

Siva i crvena idealan su spoj i jedna od najpopularnija kombinacija boja ove sezone. Stoga svoje total gray lookove možete nadograditi torbama, cipelama, kravatama ili bilo kojim drugim aksesoarima u crvenoj boji.

INJournal predlog

Sive hulahopke ili čarape

Kao što smo rekli na početku teksta, sive hulahopke uveliko su zamenile one u crvenoj boji i što se nas tiče, ova promena nam se baš dopada. Osim toga, popularne su i sive dokolenice. Svejedno za koju se opciju odlučite, nosite ih uz komade u sivoj, teget, beloj ili crvenoj i bordo nijansi.

INJournal izbor

Sivo i plavo

Još jedna odlična kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite. Ako volite corpcore estetiku, najbolje je da se oslonite na sive i plave komade, a ove boje idealan su izbor i za kancelariju.

INJournal izbor

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sofiamcoelho, @linda.sza
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top