Šorts + rese: Šta najpoznatije italijanske blogerke nose ovog leta?

Jedna od sigurnih asocijacija za modu jeste Italija. Zemlja u kojoj se nose najlepše krpice, kolekvka je nekih od najčuvenijih dizajnera današnjice, kao i vodećih modnih kuća.
Apeninsko poluostrvo je već decenijama mesto u kom se rađaju i oblikuju novi trendovi koje sledi čitav svet, a žene sa ovog područija smatraju se među najnegovanijim, najdoteranijim i najlepšim. Italija je i mesto sa kog nam dolaze i najuspešnije blogerke, a čitav svet je opčinjen Chiarom Feragni čija je digitalna stranica The Blonde Salad oborila mnoge svetske rekorde u posećenosti.
Italijanske blogerke vole trendove i rado ih prate, kako večne tako i aktuelne. Ove devojke ulicama Milana, Rima, Napulja, Firence, Taormine, uvek hodaju potpuno doterane i stilizovane od glave do pete.
Ako želite da se ovog leta za vama okreću na ulici, pogledajte šta nose najpoznatije italijanske blogerke.

Chiara Nasti

1p ib 25715

Imenakinja najuspešnije blogerke iz Italije, Chiara Nasti jeste jedna od najmlađih blogerki iz ove zemlje. Ona je moderna, chic, zabavna, seksi, a ovog leta uglavnom bira casual odevne kombinacije koje podrazumevaju šortseve, majice i patike.

Rosella Padolino

2p ib 25715

Autorka bloga The Fashion Twice dolazi iz Napulja obožava da se poigrava sa asesoarima, a rese, šeširi i naočare za sunce njen su zaštitni znak. Ova talentovana devojka odlično tokom leta nosi All Black kombinaciju koju je „razbila“ zanimljivim patikama.

Veronica Ferraro

3p ib 25715

The Fashion Fruit je nakon The Blonde Salad najčitaniji italijanski blog, a autorka ove stranice dolazi iz Milana. Veronica voli modne eksperimente, a svaki njen outfit ima bar jedan upečatljiv detalj. Muški teksas prsluk uz damske potpetice retko koja devojka sa takvom lakoćom može da iznese.

Tamu McPherson

4p ib 25715

Tami je prvenstveno fotografkinja koja je poznata po svojim street style fotografijama, ali je razvila i sopstveni blog All the Pretty Birds na kome se može naći mnogo zanimljivog sadržaja. Ova devojka dolazi iz Milana i poznata je po svojim color block kombinacijama, ali ovog leta više voli nežne pastelne tonove.

Irene Colzi

5p ib 25715

Autorka stranice Irene’s Closet dolazi iz Firence, a njen stil odlikuje miks retro detalja i jarkih boja s dozom grunge. Ovog leta ona po Toskani sigurno korača u dugim laganim suknjama i garderobi intenzivnih boja.

Chiara Feragni

6p ib 25715

Ova devojka je sigurno prva asocijacija na Italiju, Milano i pojam modni bloger. Stranica The Blonde Salad svake godine beleži sve veće uspehe i pomera glanice u blogovin svetu, a Chiara je defininitvo prava chic cura koja uživa u modnoj eklektici. Kreacije luksuznih brendova po pravilu su njen izbor, a poslednjih dana sigurno korača u casual kombinacijama.

Marie Zamboli

7p ib 25715

Lepa Marie neguje zabavan i jedinstven stil odevanja, a retro trendovi često su njen izbor. Zbog toga ne čudi što uživa u bohemian stilu, a pleteni odevni komadi ove sezone su sastavni deo njenog garderobera.

Erika Boldrin

8p ib 25715

Autorka bloga My Free Choice ima neverovatan osećaj za aksesoare koje uspeva da iskombinuje s modelima poznatih italijanskih brendova, ali i sa pristupačnim marakama. Poput većine stanovnica Apeninskog poluostrva voli trendove, pa zato ne čudi što bira rese.

Nicoletta Reggio

9p ib 25715

Inspirativna Nicoletta autorka je bloga Scent of Obsession, a njen styling je uvek inspirativan, urban i drugačiji.

Podeli

Scroll to Top