Spot umesto revije: Revolucija Toma Forda sa Lady Gagom kao glavnom zvezdom

Tom Ford je izašao iz modnih okvira i odlučio da napravi pravu revoluciju u načinu prezentacije nove kolekcije. Kada je krajem leta najavio da ove sezone neće učestvovati na London Fashion Week-u, niko nije slutio šta ovaj umetnik sprema. Modnu pistu zamenio je muzičim spotom u kojem je glavna zvezda niko drugi nego Lady Gaga!
Za potrebe videa, Gaga je obradila pesmu „I Want Your Love“ Nila Rodgersa, koji je originalnu verziju napisao 1978. godine za sastav Chic. Pop zvezdi u spotu su se pridružili modeli Mica Arganaraz, Lexi Boling, Kayla Scott, Xiao Wen Ju, Valery Kaufman, Aymeline Valade, Lida Fox, Lucky Blue Smith, Alex Dunstan, David Agbodji i Tarun Nijjer. Režiju za ovaj jedinstveni video potpisuje Nick Knight, dok je Benoit Delhomme direktor fotografije.
– Nakon što su modne piste postale mesto na kojima se prave fotografije za društvene mreže i snimaju klipovi koji nikada nisu zadovoljavajućeg kvaliteta, smatrao sam da je mnogo zabavnije da napravim video spot koji će izražavati duh kolekcije – rekao je Ford povodom svoje odluke da novu kolekciju prikaže na drugačiji način.
Malo je reći da je Ford oduševio sve modne znalce. Čestitamo mu na hrabrosti i nadamo se da ćemo u budućnosti svedočiti sličnim inventivnim idejama.

https://www.youtube.com/watch?t=75&v=JiSQHJ_a5Z0

Foto: Instagram/tomford

Podeli

Scroll to Top