Squoval: Prirodni oblik noktiju koji je osvojio svet ove sezone

Možda do sada niste mnogo obraćali pažnju na oblik vaših noktiju, ali znajte da on odaje utisak o vama podjednako važan kao i što je recimo oblik obrva. Ovalni oblik noktiju koji se odlično slagao sa francuskim manikirom dugo je vlado svetom. Isto tako postojalo je vreme kada smo nosili isključivo nokte pravogaunog oblika. Međutim, kakav je trend po pitanju oblika noktiju ove sezone?
Prestižni svetski saloni slažu se u jednom – Squoval je oblik koji je zavladao ove godine među svetskim trendseterkama. U pitanju je oblik koji je između ovalnog i kockastog. Naime, nokti bi trebalo da budu isturpijani tako što će biti pravougaonog oblika sa okruglim rubivima. Ovaj oblik se odlično slaže sa kratkim noktima koji su hit sezone, jer je ovog leta akcenat na prirodnom i po pitanju make-upa i boje kose, pa tako i kada je reč o obliku noktiju. Ovako oblikovani izgledaju trendy, chic, ali i vanvremenski.
Squoval oblik će takođe vaše prste vizuelno učiniti dužim što je dodatna predsnost. Šta mislite o ovom obliku noktiju? Jeste li spremni da isprobate squoval?

Foto: byrdie.com

Podeli

Scroll to Top