Šta mislite o Danu zaljubljenih uz „Pedeset nijansi – Siva“?

Drugi trejler za film „Pedeset nijansi – Siva“ objavljen je ove nedelje i izazvao je nezapamćeno interesovanje publike. Intrigantne scene između Christiana Greya i Anastasie Steele nikoga nisu ostavile ravnodušnom baš kao što nije ni istoimeni roman koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na pedeset i jedan svetski jezik i prodata je u više od sto miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.
Baš kao što je u julu, kada je objavljen prvi trejler za film, bilo podeljenih mišljenja o tome da li je na verodostojan način na veliko platno presena erotska drama spisateljice Erike Leonard poznatije kao E. L. James, tako je i ovog puta. I dok jedni kritikuju loš kasting, drugi smatraju da će „Pedeset nijansi – Siva“ proslaviti glumce koji tumeče glavne uloge – Jamiea Dornana i Dakotu Johnson.
Jedno je sigurno, ovo je najisčekivanije ostvarenje u sledećoj godini, a premijere širom sveta su zakazane između 10. i 13. februara dok će u bioskope stići baš na Dan zaljubljenih. Kako vam se dopada ideja da 14. februar provedete gledajući ovaj film?

Podeli

Scroll to Top