Šta nam je pripremio Replay u novoj kolekciji za jesen 2015

Za sezonu jesen/zima 2015. italijanski denim brend Replay ponovo je udružio snage sa zvezdom u usponu kada je modna fotografija u pitanju, Giampaolom Sgurom kako bi drugi put za redom ovekovečio atmosferu i glavnu inspiraciju za novu kolekciju. Crno-bele fotografije uz igru senki portretišu glavne protagoniste uz obrise Njujorka u pozadini. Rezultat je podsećanje na neke od najlegendarnijih snimaka Velike Jabuke.

2p rj 18715

U centru pažnje je mladi par buntovnika – kanadska manekenka Crista Cober i Francuz, Adrien Sahores. Tipični klinci današnjice, bez zadrške izražavaju mladalački rokenrol stav koji se odlično uklapa u duh kolekcije. Prenose nam energiju ulice, kombinujući je sa omiljenim komadima iz ormana i poslednjim tretiranim denimom. To je jeans koji priča svoju autentičnu priču.

3p rj 18715

Nova kampanja za sezonu jesen/zima 2015. predstavlja svojevrsnu evoluciju brenda ka organskom i koordinisanoj viziji koja je sofisticiranija i modernija nego ikad, istovremeno ne gubeći nit sa Replay nasleđem.
Kolekciju brenda REPLAY možete kupiti u radnjama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

 

Fotografija: Giampaolo Sgura
Modeli: Crista Cober @ Next Models i Adrien Sahores @ Ford Models
Stajling:  Giovanna Battaglia @ itb London
Frizura: Franco Gobbi @ Close Up Milano
Make Up: Jessica Nedza @ Close Up Milano

Podeli

Scroll to Top