Šta nose street style zvezde kada temperatura padne ispod nule?

Kad temperatura padne ispod nule, običan kaput često nije dovoljno topao da nas ugreje, pa nam je potreban bolji „modni saveznik“. Ove zime, tu ulogu dobile su bunde od očije kože ili „shearling“ kako je zovu englezi.
Ovi praktični i ležerni komadi uvršteni su u glavne trendove za nastupajuću sezonu i veoma se praktično mogu prilagoditi svakom stilu. Bunde od ovčije kože možete nositi tokom čitavog dana u svim prilikama i kombinovati ih sa haljinama, jeansom ili pletivom.
Zato smo izabrali tri odlična outfita koji otkrivaju kako da najbolje nosite moćne komade od ovčije kože, ne bi li osvežili vaše postojeće stylinge i dobro se ugrejali u danima koji slede.

Leigh Lezark

1o 21215

#1 Chic shearling kaput odlično se kombinuje sa elegantnim haljinama ili formalnom odećom za posao. Ako ga kombinujete sa midi suknjom od pletiva, imate savršen work outfit koji lako možete poneti i na večernjem koktelu.

Lucinda Chambers

2o 21215

#2 Ako želite da u vaš styling unesete retro momenat birajte modele jarkih boja i klasičnog kroja koje možete poneti i tokom šetnje u parku, ali i na ručku u eksluzivnom restoranu.

Susan Lau

3o 12152

#3 Čak i prsluci od ovčije kože mogu biti odlični saveznici tokom hladnih dana, ako ih ponesemo preko kaputa ili jakni. A dok se temperature ne spuste ispod nule, odličan su izbor kada želimo da se obučemo slojevito.

Foto: Style de Monde

Podeli

Scroll to Top