Šta obući za proslavu kraja godine sa poslovnim partnerima?

Došao je period kada kraj poslovne godine obeležavamo sa kolegama ili biznis partnerima, a svaki koktel ili večera u okruženju ljudi sa kojima radimo zahteva poseban dress code. Odeća mora biti neformalna i ležerna sa dozom elegancije, a opet ne toliko opuštena kao kada idemo na party sa prijateljima. Ako nemate vremena za obilazak radnji donosimo vam pet odličnih predloga iz Zare zahvaljujući kojima ćete sigurno zablistati u poslovnom okruženju. Odličan izbor su modeli koji kombinuju klasiku i ženstvenost, a svoj outfit uvek možete nadograditi odgovarajučim makeup-om koji će „popraviti“ stvari ili zanimljivim aksesoarima.

Kombinezon

Kombinezon: 4.990 RSD
Kombinezon: 4.990 RSD

Ono što je mala crna haljina tokom najluđe noći, to je kombinezon dugih rukava tokom poslovnih proslava. Sa ovim komadom jednostavno ne možete pogrešiti.

Haljina od pliša

Haljina: 5.990 RSD
Haljina: 5.990 RSD

Ovaj raskošan materijal definitivno je hit ove sezone, a izgleda jednako senzacionalno u svim prilikama. Za vreme praznika, odličan su izbor haljine od pliša koje se mogu nositi i tokom dana, ali su i veoma efektni večernji komadi.

Akcenat na blejzeru

Blejzer: 9.990 RSD, Pantalone: 7.490 RSD
Blejzer: 9.990 RSD, Pantalone: 7.490 RSD

Izbor blejzera i slojevite odevne kombinacije odličan je ukoliko želite da ostavite utisak ozbiljne osobe. A kada smatrate da je vreme da se pređe linija formalnosti, sako možete prebaciti preko ramena ili ga jednostavno odložiti sa strane.

Akcenat na pantalonama

Pantalone: 5.990 RSD
Pantalone: 5.990 RSD

Ako nakon posla žurite na poslovni event, efektne pantalone odličan su izbor. Šarene zvoncare u kombinaciji sa neutralnom bluzom pravi su pogodak.

Perle i šljokice

Haljina: 8.990 RSD
Haljina: 8.990 RSD

Iako je odeća sa perlama i šljokicama obično asocijacija na glam zabave, svetlucavi materijali odlični su i za neformalne poslovne izlaske. Ove sezone, glitter je prisutan na mnogim modelima odeće, pa tako možete birati top, haljinu ili blejzer od svetlucave tkanine.

Podeli

Scroll to Top