Stigle su novogodišnje make-up kolekcije

Dok polako ulazimo u poznu jesen približava se i novogodišnja groznica. Tako su modne kuće već počele sa svojim predlozima o tome šta obući, a kozmetički proizvođači već objavljuju svoje praznične make-up kolekcije.

1p m 81115

Prazničnu kolekciju među prvima je predstavila kuća Chanel koja ovog puta nosi naziv Rouge Noir Absolument. Naziv je dobila po legendarnom Rouge Noir laku za nokte, omiljenoj nijansi Coco Chanel, koji ove godine slavi 20. rođendan. U ponudi su tamne, crno-crvene nijanse sa dodatkom zlatnih, ružičastih i bronzanih tonova. Kada je reč o lakovima za nokte pored glavne nijanse, u ponudi je i sjajni nadlak koji noktima daje savršenu vamp završnicu.

2p m 81115

YSL novogodišnja kolekcija KISS & LOVE dolazi u elegantnom zlatnom pakovanju ukrašenom poljupcima. Glavna paleta obuhvata četiri sedefaste senke zemljanih tonova, dve nijanse ruža i rumenilo u nežnoj boji breskve. Tu je i Rouge Pur Couture Collector Kiss & Love ruž. Reč je o kultnom karminu iz 1978. koji još od tada slovi za pravu make-up ikonu ove kuće, a sada dolazi u četiri nijanse bogate teksture – crvenoj, narančastoj, nude i boji fuksije, sa posebnim dodatkom u vidu reljefnog otiska usana. U kolekciji je i hajlajter Touche Éclat koji će vam omogućiti besprekoran ten, a da bi vaši nokti zablistali spremljen je lak sa zlatnim šljokicama.

3p m 81115

Nova Dior kolekcija State of Gold svojim sofisticiranim zlatnim pakovanjem omogućiće vam glamurozni efekt u novogodišnjoj noći. Kolekcija obuhvata dve palete sa po četiri senke i to u zemljanim tonovima i kombinaciju koja je idealna za smokey eyes, zatim kompaktni puder sa svetlucavim česticama, dok je kultno Dior rumenilo u prazničnoj liniji dobilo novu, rose sublime, nijansu. Ruževi dolaze u šest mat nijansi, dok je za dame koje više vole sjajne usne tu Dior Addict u boji breskve i bordo boji. Za savršene nokte, možete birati između metalik srebrne, zlatne sa šljokicama ili, pak, crvenih nijansi.

Podeli

Scroll to Top