Street Style: Kako ove sezone nosimo pencil suknju?

Ni jedan stylish ormar poslednjih sezona ne može se zamisliti, a da se u njemu ne nalazi bar jedna pencil sunknja. Ovaj moćni odevni predmet obožavaju it devojke širom sveta jer izdužuje figuru, ističe struk i čini da se u njemu osećate elegantno i sofisticirano. Zima je odlično godišnje doba u kojem možete da se poigravate sa različitim načinima kombinovanja ovog klasičnog modela.
U zavisnosti od prilike i stila odevanja možete izabrati za sebe jednobojnu ili šarenu usku suknju, od pletiva ili štofa, a za kakvu god da se odlučite jedno je sigurno – nećete pogrešiti. Pencil skirt odlično se uklapa uz različite vrste čizmi, a podjednako dobro je možete upariti i sa patikama ili elegantnim cipelama ukoliko se spremate za večernji izlazak. Uz oversize džemper koji je pravi hit sezone siguran je modni pogodak, ali ako želite da istaknete svoju figuru onda se uz ovaj komad možete odlučiti za uski duks ili košulju. Suknja i top u istoj boji uz dodatak statement ogrliceorbe ili t takođe su hit sezone i izbor mnogih devojaka od stila.
Najpraćeniji modni blogeri su već objavili bar jedan da post u kome daju svoje ideje za kombinovanje ove trendi suknje, a nama su se najviše dopali predlozi – Gale Gonzalez, Jessie Chanes, Amiee Song, Zine Charkoplie, Silvie Zamore, Olivie Palermo i Leonie Sophie.


Podeli

Scroll to Top