Street style modnih blogerki na Nedelji mode u Milanu

Čitav modni svet danas se iz Londoda preselio u Milano gde je počela Nedelja mode. Do 23. septembra ulice italijanske prestonice mode biće stecište fashionista iz čitavog sveta koji će se utrkivati u tome ko će poneti originalniju modnu kombinaciju i čiji stajling će izazvati najviše pažnje.

ana dr

 

Pored manekenki, dizajnera, stilista, fotografa, novinara i fashion urednika, poslednjih godina glavno mesto na revijama zauzimaju i modni blogeri koji nikada ne propuštaju četiri glavne modne smotre sezone (Nedelje mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu). Severnoitalijanski grad koji i inače živi za modu, u nedelji koja nam predstoji živeće malo više. 

 

showroom

Najčitanije svetske blogerke koje dobijaju pozivnice za revije na Fashion Week-u, prvi dan su iskoristile, osim za uživanje u catwack-u i za fotografisanje na ulicama Milana. Za vas smo izdvojili fotografije Kjare Feranji, autorke najčitanijeg bloga na svetu The Blonde Salad  koja je inače Italijanka i narednih sedam dana biće na svom terenu. Pripremili smo vam i fotografije najpoznatijih španskih blogerki, Prisile Betankort autorke sajta My Showroom i Aide Dominik autorke Dulceida-e, zatim domaće talentovane modne ikone Zorane Jovanović čiji je blog Zorannah najposećeniji u Srbiji i Tamare Kalinić autorke Glam&Glitter koja već godinama živi u Velikoj Britaniji i poznata je osim našoj i tamošnjoj javnosti. Nismo odoleli, a da vam ne poažemo, i zanimljiv stajling trenseterke Ane Delo Ruso, urednice japanskog izdanja magazina Vogue.

dulceida

zorannah

tamara k

Podeli

Scroll to Top