Street style: Osam načina kako da ove zime nosite vunene kape

Poslednjih dana temperatura je sve češće ispod nule, a to može značiti samo jedno – potrebna nam je vunena kapa. Ove godine, kape nisu samo sredstvo koje nas štiti od debelog minusa već su i sastavni deo dobro osmišljenog stajlinga svake fashion devojke. Možete da ih nosite na mnogo različitih i kreativnih načina, a ako ne znate ni jedan osmim klasičnog pripremili smo vam devet različitih predloga koji će vam sigurno biti od pomoći.
Ukoliko želite da kapom ostavite utisak „na prvu loptu“ izaberite model sa pomponom. Možete ih nositi u bez, crnoj ili beloj boji, a jednako su moderne i šarene koje na sebi imaju različite natpise i koje su sastavni deo gotovo svakog stajlinga Chiare Ferragni autorke najuticajnijeg svetskog modnog bloga „The Blonde Salad“.
Kape se fantastično uklapaju uz opuštene dnevne odevne kombinacije, naročito uz džins ili ih možete kombinovati i sa nešto elegantnijim, pa čak i šljokičastim pantalonama. Fantastično idu uz ležerne messy frizure koje su često izbor stylish devojaka poslednjih dana.
Izbor u radnjama je veliki jer su svi veliki brendovi izbacili svoje kolekcije od Lavina do H&M-a.


Podeli

Scroll to Top