Style Tips: Kako da nosimo animal print ove sezone?

Mada ga ne voli svako, animal print neosporivo spada u večne desene. Najbolji dokaz za to jesu kolekcije velikih modnih kuća koje uporno ne odustaju od njega, ali i niz ikona stila koje ga vešto provuku kroz mnoge odevne kombinacije.
Otpor prema animal printu uglavnom imaju oni koje asocira loš ukus, jer, istina je, tanka je linija između chica i kiča kada je reč o ovom smelom printu. Zato vam donosimo nekoliko predloga kako da leopard ili zebraste uzorke učinite moćnim i stylish detaljem svog outfita.

MODNE PISTE

Céline A/W 15

1p a 61115

Zebrasti kaput u izvedbi Phoebe Philo veoma je savremen, nosiv i predstavlja pravo osveženje. Kragna i džep nastao po motivima sedla, ovaj komad čine posebnim. Možete ga nositi uz patike kao na fotografiji, a odlično će se slagati i preko suknji i haljina, kao i preko farmerki. Za poslovni look, ponesite ga preko crnog odela.

Miu Miu A/W 15

2p a 61115

Volimo modne kontraste i mix printova naročito kada su oni ovako vešto izvedeni. Pruge, karo + animal nikada nisu izgledali bolje! Outfit odiše retro momentom i stilom šezdesetih, a ovo je pravi dokaz da modu slobodno možete da shvatite kao igru i da pustite mašto na volju kada spajate kombinacije.

Miu Miu A/W 15

3p a61115

Za nešto manje smele devojke, Miu Miu nudi drugo, mnogo jednostavnije rešenje – ponesite animal print u detaljima kao što je ovaj na torbi i sigurno nećete pogrešiti.

STREET STYLE

Liv Tyler

4p a 61115

Jeans – jeans kombinacija uz crne baletanke i torbu morala je da bude osvežena jednim moćnim momentom kao što je statement leopard kaput.

Pernille Teisback

5p a 6115

Klasičan crno-beli outfit odlično je osvežen naočarima za sunce animal printa.

Kate Moss

6p a 61115

Uz all black kombinaciju, kaiš i kaput istog printa su odličan dodatak koji je lako kopirati.

SHOPPING

Zara
Zara
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent
Isabel Marant
Isabel Marant

Podeli

Scroll to Top