Summer starts now: Nova kampanja H&M-a za kupaće kostime

Summer starts now – poruka je nove kampanje modne kuće H&M u kojoj su angažovani Victoria`s Secret anđeli. Adriana Lima, Doutzen Kroes, Joan Smalls i Natasha Poly vode nas kroz čarobni svet kupaćih kostima i odeće za plažu poznatog švedskog brenda.
Supermodeli ovog puta nemaju anđeoska krila već su nam se predstavile u potpuno novom svetlu, kao snažne dame na motorima, u džipovima, avionima i na brodovima. One putuju u Antigvu i luduju zajedno na talasima u stilu Čarlijevih anđela.
Adriana Lima roni u kristalnoj vodi, Douzen se za akciju priprema tako što vežba jogu, Joan je odlična u vožnji džipa dok Natasha putuje na svom motoru. Kada se okupe na plaži, sledi najbolji deo. četiri lepotice nam predstavljaju bikinije, letnje haljine, kaftane, boho komade i ekcentrični nakit. Beli kaftani i lagane letnje haljine izgledaju potpuno neverovatno na plaži dok voda zapljuskuje četiri anđela.

– Ova kolekcija je sve što volimo tokom leta – bikini za duge dane na plaži, romantični printovi na dugim haljinama za beskrajne noći sa prijateljima – rekla je Pernila Vohlfahrt, vodeća dizajnerka poznatog brenda.

Pogledajte video u kome modeli poručuju: „Summer starts now“.

Podeli

Scroll to Top