Svakih 7 sekundi u svetu se proda jedna Lash Sensational maskara

Maskara je, uz tečni puder i ruž, jedan od tri najvažnija make-up proizvoda, bez kog ne možemo da zamislimo nijedan dan. Bez obzira da li se radi o no make-up looku ili intenzivnom večernjem make-upu, maskara nam je neophodan saveznik. Mnogo je žena, koje čak i kada na licu nemaju ništa drugo od šminke, obavezno stave bar jedan sloj maskare. Međutim, misija pronalaženja odgovarajuće maskare uglavnom traje jako dugo, jer na tržištu postoji na stotine različitih proizvoda i svi obećavaju duže i gušće trepavice u samo jednom potezu. Na žalost, za devet od deset maskara ispostavi se da je reč samo o marketingu.

1mm 28719

Već smo vam pisali o tome da je za maskaru bitnije da bude nova nego skupa (ovde), a kada birate ovaj make-up proizvod najpametnije je da se okrenete dobro proverenim bestselerima. Jedan od njih je Maybelline Lash Sensational maskara koja se u svetu proda na svakih sedam sekundi dok je u Velikoj Britaniji najprodavanija maskara. Reč je o statistici koja zbilja obećava odlične rezultate.

2mm 28719

Ova maskara će zaista dati vašim trepavicama veću dužinu i gustinu, a zahvaljujući četkicama u šest različitih dužina omogućava vam da doprete do svake trepavice. Cena ove maskare je smao 899 dinara i zato nema razloga da je ne isprobate.

Foto: @maybelline

Podeli

Scroll to Top