Sve što vam je potrebno za predstojeću zimu već sada možete kupiti na popustu u H&M-u

Za dva dana stiže dugoočekivani Black Friday – omiljeni dan u godini za sve kupoholičare, ali i one koji vole da pažljivo planiraju svoj budžet. Američka tradicija po kojoj poslednjeg petka u novembru kompanije nude značajne popuste poslednjih godina zaživela je i kod nas, pa gotovo da nema brenda koji nije pripremio iznenađenja za svoje kupce. U mnogim radnjama popusti traju i čitave nedelje, a dok su neki snizili cene na ceo asortiman, drugi imaju nešto veće popuste samo na određene artikle.
Jedan od brendova koji će tradicionalno privući ogromnu pažnju potrošača svakako je H&M, koji je ovog meseca otvorio i svoj webshop, a istovremeno je krenuo sa radom i njihov program lojalnosti H&M Member koji kupcima pruža brojne pogodnosti. Tako su Black Friday sniženja za članove već krenula, a oni na čitav asortiman mogu da ostvare popust od 20% dok će ostali za kupovinu na sniženju sačekati petak.
Svejedno jeste li već postali član ili ne, ovo je odličan tajming za kupovinu svih potrebnih komada za zimu – od džempera i kaputa do šljokičastih komada za predstojeće praznike. Mi smo pregledali čitavu ponudu H&M-a i pronašli 55 odličnih komada, koje možete pogledati u nastavku.

Jakne i kaputi

Sakoi

Pletivo

Pantalone i farmerke

Košulje i bluze

Suknje

Party komadi

Tekst: INJournal magazin
Foto: H&M

Podeli

Scroll to Top