Sve što želite da znate o modi, ubuduće ćete moći da pitate Alexu Chung

Da li ste ikada imali važno modno pitanje koje niste imali kome da postovate? Uskoro ćete imati mogućnost da na sve vaše modne nedoumice dobijete odgovore od vodeće svetske trendseterke i it devojke. Britanski Vogue započeo je saradnju sa Alexom Chung u okviru koje će putem YouTube videa ona odgovarati na pitanja koja joj postave gledaoci.
Kroz formu video bloga Alexa će razgovarati sa modnim urednicima, dizajnerima, buyerima, novinarima i time ponuditi odgovore na mnoge stilske nedoumice. Publika će imati priliku da postavlja pitanja u komentarima, a najbolja će se obrađivati sa ciljem da se modna industrija predstavi širokoj publici u boljem svetlu. U najavnom videu, Chungova tvrdi da većina ljudi ima pogrešnu predstavu o modu:
– Mnogi smatraju da se modni svet vrti samo oko zabava i ko je s kim sedio u prvom redu na Nedeljama mode, jer tu taštinu prvo vide putem društvenih mreža, ali stvari su mnogo razrađenije od toga. Iza kulisa se skriva mnogo kreativnih perfekcionista koji su posvećeni svom radu i najsitnijim detaljima.

Foto: Instagram/chungalexa

Podeli

Scroll to Top