Svetske zvezde na reviji H&M-a u Parizu

Nedelja mode u Parizu dovela je modnu elitu u taj grad, a mnogi od njih sinoć su bili na reviji H&M Studio kolekcije za jesen i zimu 2016/2017. koja je inspirisana snažnom ženom i nezavisnim umom. Emma Roberts, Ciara, Kate Mara, Olivia Palermo i Suki Waterhouse bile su samo neke od zvanica modnog show-a održanog ispod zasvođene tavanice istorijske tržnice Bourse de Commerce u Parizu.

1hm 3316

Manekenke Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, ali i naša Antonina Petković pojavile su se u kreacijama koje su izražavale nezavisnost žene, kao i raznolikost ženskog karaktera. Koračale su posebno izrađenom pistom koju su krasile prozračnost i šarm zamrznutog jezera, u čemu se ogledao uticaj prirode na kolekciju.

2hm 3316

Sve oči bile su uprte u kolekciju, koja spaja moćne krojeve sa švedskom baštinom i rukotvorinama. Na sceni se moglo videti sveže interesovanje za žensku siluetu naglašenu ramenima i strukom, uz dodatak dramatičnosti i stava koje su uneli gaučo šeširi i kaubojske čizme.

3hm 3316

4hm 3316

– Srce ove kolekcije nalazi se u snazi i lepoti žene, i načinu na koji tu snagu ispoljavamo kroz stil. Obožavam kontrast snažnih krojeva uz detalje rukotvorina sa temom švedskog nasleđa i folklora – kaže Ann-Sofi Johansson, kreativni direktor u H&M-u.

5hm 3316

Nikola Goden iz dua Air, ekskluzivno za reviju, napisao je originalnu pesmu „Tajanstveno jezero“, čije je izvođenje, uz pratnju hora, uživo podgrejalo atmosferu. Reviji koja je održana tokom pariske Nedelje mode prisustvovalo je 600 međunarodnih urednika i zvanica, uz globalnu publiku koja je reviju pratila na sajtu studio.hm.com.

6hm 3316

7hm 3316

H&M Studio je H&M-ova kolekcija ključnih odevnih predmeta sezone, sa potpisom posebnog tima dizajnera. Ova kolekcija u ograničenim serijama biće dostupna u 200 prodavnica, kao i na internetu, počevši od 8. septembra.

Suki Waterhouse
Suki Waterhouse
Olivia Palermo
Olivia Palermo

Podeli

Scroll to Top