Tamu McPherson: Kraljica monohromatskih i color block kombinacija

Naš poslednji style crush je simpatična i uvek besprekorno odevena Tamu McPherson. Autorka bloga „All the Pretty Birds“ rođena je na Jamajci, ali se sa šest godina sa porodicom preselila u Njujork gde je ostala do završetka studija. Tamu je završila osnovne studije iz oblasti literature i retorike na Binghamton univerzitetu, a potom je stekla i MBA diplomu iz prava i biznisa.

1p m 51115

Međutim, nakon što je kratko radila kao advokat, 2005. godine se sa mužem preselila u Milano i odlučila da započne karijeru u modi.
Najpre je radila kao street style fotograf za portal Glamout.it, a ubrzo je počea i da piše za Vogue Pelle i Elle Italija. Njen talenat je brzo prepoznat, pa je 2011. godine postala urednik Grazia.it gde je ostala do septembra 2013. godine.

2p m 51115

Blog „All the Pretty Birds“ otvorila je 2008., a njene outfite redovno objavljuju prestižni portali poput Glamour U.S., Harper’s Bazaar U.S., Metro and Refinery 29… Uporedo sa pisanjem bloga radi i kao kreativni direktor agencije „Out There“.

3p m 51115

Tamu je devojka koja se super zabavlja tokom Nedelja mode kada zajedno sa Gildom, Giorgiom, Eleonorom i drugim italijanskim lepoticama flertuje pred objektivom street style fotografa.

4p m 51115

– Ako sve ostavimo po strani, ja sam lav, rasejani sanjar, beznadežni romantik, plavuša u duši, obožavam ružičastu, žestoko odana, stvorena da usrećim svoje bližnje, jednostavni idealista, s vremena na vreme previše osetljiva i jednostavna žena – kaže Tamu za sebe.

5p m 51115

Njen stil i outfit postovi posebno se ističu zbog odlilne kombinacije uglavnom monohromatskih boja, mada ponekad voli da se poigra i sa color block varijantom.

7p m 51115

Talenat ove devojke odavno je prepoznat, pa redovno sedi na revijama Marnija, Prade, Guccija ili Michaela Korsa u prvom redu pored Anne Dello Russo, Olivije Palermo i Miroslave Dume.

8p m 51115

9p m 51115

Foto: alltheprettybirds.com, Instagram/tamumcpherson

Podeli

Scroll to Top