Tatjana Jo i Brana Antović otkrile su nam kako izgleda njihova prolećna shopping lista

Kolekcije za novu sezonu uveliko su stigle u naše omiljene radnje, a sa njima i najnoviji trendovi i komadi koji će obeležiti aktuelno proleće. Verujemo da, poput nas, poslednjih dana razmišljate o sezonskoj obnovi garderobe, a iako je kupovina odeće uglavnom uzbudljiv „posao“, neretko se suočavamo sa velikim brojem dilema koje se mahom vrte oko toga šta bi od novih trendova trebalo da prihvatimo i kako da ih implementiramo u sopstveni stil.
Zbog toga smo savet potažili od onih koje to znaju bolje od nas – Branislave Antović i Tatjane Jovanović. Poznate influensere sa nama su podelile šta im se od ovosezonskih trendova najviše dopada i kako izgleda njihova prolećna shopping lista.

Brana Antović

KOMADI KOJE ĆU NOSITI OVOG PROLEĆA…
– Ah, ovog proleća obožavam midi i maksi teksas suknje. Imam jednu u klasičnoj džins nijansi, ali sve su šanse da ću sebi kupiti i crnu. Takođe, ovo je još jedno proleće koje ću provesti u patikama i to u Adidas Samba i Gazelle modelu, ali i u mojim omiljenim Veja patikama. Oversize sakoi su naravno deo must-have komada za ovo proleće, baš kao i široke pantalone i farmerice ravnog kroja.

PROLEĆNI TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– Pored već navedenih, moram reći da mi se jako dopada trend traka za kosu jer je reč o vrlo praktičnom načinu da lako i brzo imate frizuru. Takođe, obožavam nošenje kačketa uz najrazličitije komade i stilove. Skoro sam, gledajući svoje outfit fotografije, shvatila da na velikom broju njih imam kačket. To mi je dokaz da su kačketi moj omiljeni trend i ove sezone. Tanak, zlatni nakit takođe je moj večiti favorit. Trend koji planiram da isprobam jeste bomber jakna. Volela bih da imam jednu za predstojeće prolećne dane. Tragam uveliko za njom, ali još uvek bez mnogo uspeha.

Shopping lista

BECAUSE OF ALICE,
becauseofslice.com
ADOLFO DOMINGUEZ,
adolfodominguez.com

Tatjana Jovanović

KOMADI KOJE ĆU DA NOSIM OVOG PROLEĆA…
– Iz mog ugla, pantalone i farmerke sa džepovima koje su bile u trendu i prošle godine, ovog proleća će se nositi i na ravnu obuću, kao i na potpetice. Takođe, novi modeli New Balance patika sigurno će biti brzo rasprodati, kao i bomber jakne. Kratke suknje s faltama ili džepovima, kombinovane uz basic majice ili dukseve će se sigurno takođe dosta nositi. Za haljine i odela u jarkim bojama s predimenzioniranim detaljima će se za pojedine prilike sigurno odlučiti i obožavatelji klasike. Must-have svake sezone su svakako komadi koji se lako kombinuju i koji nam dobro stoje, međutim, prethodno navedeni su po mom mišljenju nešto što ćemo često viđati.

PROLEĆNI TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– Sve što sam navela mi se zaista dopada i sve ćete moći videti i na meni, ukoliko mi naravno bude stajalo kako sam zamislila. Zapravo, sve su to trendovi i komadi koji su se nosili i prethone sezone, ali nam sada stižu u malo drugačijim varijantama.

Shopping lista

SAINT LAURENT,
ysl.com
LOUIS VUITTON,
louisvuitton.com
MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
LOVE MARINE,
cena na upit

Tekst: Kristina Blagojević
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top