Taylor Swift ponovo će biti deo Victoria`s Secret Fashion Show-a

Victoria`s Secret Fashion Show se polako približava, a euforija među poklonicima ovog brenda sve više raste. Modni događaj sezone održaće se 2. decembra, a jedna od zvezda biće dvadesetpetogodišnja pevačica Taylor Swift. Američka pevačica i prošle godine učestvovala je u reviji prestižnog brenda, a ovog puta osim što će  pevati mogla bi da se nađe i u ulozi jednog od anđela.
Pored nje nastupiće i sve popularnija Ariana Grande, kao i Ed Sheeran i irski muzičar Hozier. Jedinstveni Victoria`s Secret Show poseban je i po tome što osim najvećih manekenskih zvezda na pisti okuplja i najbolje izvođače, pa su tako među onima koji su bili deo njihove modne priče i Seal, Justin Bieber, Nicki Minaj, Katy Perry, Kanye West i mnogi drugi.
Ove godine modni spektakl će biti poseban po tome što će se prvi put održati na evropskom kontinentu tačnije u Londonu, a titulu „Queen Of The Night“ među modelima podeliće Alessandra Ambrosio i Adriana Lima koje su ove godine su zadužene za predstavljanje luksuznih Fantasy Bra.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top